Beştepe'ye Çıkan CHP'li Başkan: Külliye'nin Balkonunda Kendisine Gösterdik - Son Dakika
Güncel

Beştepe'ye Çıkan CHP'li Başkan: Külliye'nin Balkonunda Kendisine Gösterdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabul ettiği Yenimahalle Belediye Başkanı, "Külliye'nin balkonuna çıktık, kendisine gösterdik. Bu kirliliğin kalkması gerektiğini aktardım." dedi.

15.06.2016 22:43  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiği Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kabulde Erdoğan'dan ilçenin sorunları hakkında destek istediğini bildirdi.

Kabulün ardından Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye binasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İLÇENİN SORUNLARI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Yaşar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin Yenimahalle'de bulunduğunu, Erdoğan'dan, kabulde ilçenin sorunları hakkında destek istediğini belirtti.

"BALKONA ÇIKTIK, GÖSTERDİM"

Tepekule projesi ile ilgili sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardığını ifade eden Yaşar, "Cumhurbaşkanımız ile Külliye'nin balkonuna çıktık, oradan kendisine gösterdik. Bu kirliliğin kalkması ve halka sunulması gerektiğini aktardım." diye konuştu.

Yaşar, ayrıca Karşıyaka mezarlığının bulunduğu bölgedeki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve kaymakamlık binası yapılması için de Erdoğan'ın desteklerini beklediklerini ifade ettiğini aktardı.


"YENİMAHALLE'NİN SORUNLARINI ANLATTIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendisine talepleri konusunda gerekli talimatı vereceğini söylediğini ileten Yaşar, şunları kaydetti:

"Biz buraya Yenimahalle'nin sorunlarını çözmeye geldik. Siyaset bizim için ikinci perdedir öncelikle vatandaşlarımızın mutlu olduğu bir kenti yaratmak peşindeyim. Sıkıştığımız konularda Cumhurbaşkanımıza sorunlarımızı iletme fırsatını bulduğumuz için de kendisine ayrıca müteşekkirim. Partimin yetkililerine de görüşmeden önce bilgi verdim, onların bilgisi dahilinde bu görüşmeyi yaptım. Genel siyasete girmedik. Yenimahalle'nin sorunlarını ve belediyeler yasasıyla ilgili görüşlerimi 20 dakikada kendisine aktardım. Yenimahalle Belediyesinin kursiyerlerinin yaptığı bir tabloyu da Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye ettik, memnun oldu, teşekkür etti."


Beştepe\'ye Çıkan CHP\'li Başkan: Külliye\'nin Balkonunda Kendisine Gösterdik
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beştepe'ye Çıkan CHP'li Başkan: Külliye'nin Balkonunda Kendisine Gösterdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement