Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesajını 2 Saatte Yüzbinlerce Kişiye Ulaştırdı - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesajını 2 Saatte Yüzbinlerce Kişiye Ulaştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Mesajını 2 Saatte Yüzbinlerce Kişiye Ulaştırdı

Siirt Engelliler Platformu Derneği Başkanı ve aynı zamanda sosyal medya uzmanı engelli Barış Amcalar, darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Meydanlara inin” mesajını sosyal medya aracılığıyla hızlı yayarak, yüzbinlerce kişiye ulaştırdı.

20.07.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Engelliler Platformu Derneği Başkanı ve aynı zamanda sosyal medya uzmanı engelli Barış Amcalar, darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanlara inin" mesajını sosyal medya aracılığıyla hızlı yayarak, yüzbinlerce kişiye ulaştırdı.

Amcalar, "Darbeci zihniyetlerin tarihine kara bir leke bırakan o gece, bende kendi imkanlarım çerçevesinde üzerime düşeni yapmaya çalıştım. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın 'meydanlara inin' çağrısının hızla yayılması için Twitter, Facebook, İnstagram, Swarm gibi sosyal medyada yaklaşık 200 binin üzerinde kullanıcıya ulaştım. Çünkü milli iradeye yönelik yapılan bu darbe kalkışmasın Türkiye'nin birliğini ve istikrarına en nihayetinde sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu girişimi asla kabul etmeyiz" dedi.

4 gündür valilik binası önündeki meydanda "demokrasi nöbeti" tutan Amcalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ayrılın" demeyinceye kadar meydandan ayrılmayacaklarını söyledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesajını 2 Saatte Yüzbinlerce Kişiye Ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement