Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlgilendiği İbrahim'e Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlgilendiği İbrahim'e Doğum Günü Partisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın İlgilendiği İbrahim\'e Doğum Günü Partisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Zeytinburnu'na her gittiğinde ziyaret ettiği down sendromlu İbrahim Ertepe için Zeytinburnu Belediyesinde doğum günü partisi organize edildi.

24.01.2015 10:19  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinburnu'na her geldiğinde ziyaret ettiği down sendromlu İbrahim Ertepe için Zeytinburnu Belediyesi'nde doğum günü partisi organize edildi. Doğum günü partisinde duygulanan Ertepe gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2010 yılında Başbakanlık yaptığı dönemde bir toplantı sonrasında karşısına çıkan down sendromlu İbrahim Ertepe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet etmişti. Bu görüşmenin ardından Erdoğan, Zeytinburnu'na her gittiğinde Ertepe'yi ziyaret etti. Erdoğan ile görüşmesinden sonra adeta hayatı değişen İbrahim Ertepe'ye Zeytinburnu Belediyesi tarafından 44'üncü yaş günü partisi organize edildi.

Zeytinburnu Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen doğum günü partisine, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın yanı sıra Ertepe'nin ailesi, sevenleri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı. Üzerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Aydın ve kendi fotoğrafı olan doğum günü pastasını kesen Ertepe, babasının ölümünden sonra kutladığı ilk doğum gününde gözyaşlarını tutamadı. Başkan Aydın, Ertepe'ye doğum günü hediyesi olarak arkasında isminin yazılı olduğu Galatasaray forması hediye ederken, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun gönderdiği tablet bilgisayar verildi.

"İBRAHİM, ARTIK DERDİNİ ANLATIYOR"

İbrahim Ertepe'nin 44'üncü yaş gününü kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "İbrahim, benim ilk tanıdığım dönemlerde hiç konuşmazdı ama artık mikrofon eline alıyor derdini çok rahatlıkla derdini anlatıyor. Biraz önce de bize, Cumhurbaşkanına, Başbakanımıza ve tanıdıklarına teşekkür etti. Babasına dua etti. Hem mutlu bir anımızı hem de hüzünlü bir anımızı yaşıyoruz aslında. Çünkü İbo ilk defa babası olmadan, bir doğum günü kutluyor. Zeytinburnu hizmet binası yani bu mekan, böylesine bir etkinlikle ev sahipliği yaptı. Onun dışında o olmadan pek anlamlı bir kutlama olmazdı" dedi.

"TÜRKİYE'DE BOMBALAR PATLAMASIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan iken evlerine gelip kahve içtiğini söyleyen Ertepe, " Türkiye'de bombalar patlıyor. Şehit oluyor" diyerek üzüntüsünü belirtip, Erdoğan'dan tek isteğinin bu olduğunu belirtti.

Ertepe, memleketi olan Ordu Fatsa'da Salihli köyünün bozuk olan yollarını dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bildirmiş köy yolları yapılmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlgilendiği İbrahim'e Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement