Erdoğan'dan Bankalara 'Faizi Düşürün' Çağrısı - Son Dakika
Ekonomi

Erdoğan'dan Bankalara 'Faizi Düşürün' Çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüketici kredilerindeki faizi bankalarımız daha da düşürsün" dedi.

11.04.2016 14:33  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüketici kredilerindeki faizi bankalarımız daha da düşürsün" dedi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Akıllı Şehirler Kurultayı'nda bankalara faiz çağrısı yaptı.

"Tüketici kredilerindeki faizi bankalarımız daha da düşürsün" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Birbirlerine bakarak değil katılımcı kuruluşlar, bankaları baz alarak değil, onlar da lütfen bu oranları düşürsünler ki tüketici yani konut kredisi alacak olan vatandaşımız rahatlıkla oradan ödeyebileceği krediyi almış olsun" dedi.

'KANAL İSTANBUL'U YAPACAĞIZ'

Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuşan Erdoğan şunları söyledi: "Kanal İstanbul yapıldığı anda Kanal İstanbul'un her iki tarafında gerçekten İstanbul'un şanına yakışır konutlarla, Kanal İstanbul'un farklılık arz etmesi gerekiyor. Buna da hep 'Olur mu canım' diyenler çıktı. Arkadaşlar, Kanal İstanbul olacak. Kanal İstanbul'u yapacağız. Kim ne derse desin yapacağız."
Erdoğan konuşmasında ayrıca Türkiye'nin 2023 yılına kadar 6 milyon ilave konuta ihtiyaç duyacağı hesaplandığını da sözlerine ekledi.

Erdoğan\'dan Bankalara \'Faizi Düşürün\' Çağrısı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Erdoğan'dan Bankalara 'Faizi Düşürün' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement