Cumhurbaşkanı Erdoğan Kız İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kız İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediyesi’nin toplu açılış töreni sonrasında Eyüp Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

06.05.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediyesi'nin toplu açılış töreni sonrasında Eyüp Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Eyüp Belediyesi'nin toplu açılış töreni sonrasında Eyüp Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle okulun çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Eyüp Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, eski Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile İstanbul Valisi Vasip Şahin eşlik etti. Erdoğan'a ziyarette 3. döneme takıldığı için tekrar  milletvekili olmayan Mehdi Eker ile Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olmasıyla kabinede yer almayan Hayati Yazıcı'nın da eşlik etmesi dikkat çekti. Erdoğan okul girişinde alkışlarla karşılanırken Erdoğan ise vatandaşlara el salladı. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, okulda yaklaşık 45 dakika kaldıktan sonra buradan geniş güvenlik önlemleri ve vatandaşların alkışları eşliğinde ayrılarak Beşiktaş'ta bulunan Mabeyn Köşkü'ne gitti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan Kız İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement