Cumhurbaşkanı Erdoğan, Olimpiyat Madalyalı Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Olimpiyat Madalyalı Sporcuları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Olimpiyat Madalyalı Sporcuları Kabul Etti

ANKARA / DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan Türk sporcuları kabul etti.

07.09.2016 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA/ DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan Türk sporcuları kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen basına kapalı kabulde Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Hidayet Türkoğlu ve Hamza Yerlikaya da hazır bulundu.

Kabulde, olimpiyatta Türkiye'ye tek altın madalyasını kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, gümüş madalya kazanan milli güreşçiler Rıza Kayaalp ile Selim Yaşar, bronz madalya kazanan milli güreşçiler Cenk İldem ile Soner Demirtaş, bronz madalya kazanan milli atlet Yasmani Copello Escobar, bronz madalya kazanan milli tekvandocu Nur Tatar ve gümüş madalya kazanan milli halterci Daniyar İsmayilov da yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Olimpiyat Madalyalı Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Silah Kaçakçılarına Operasyon: 7 Tutuklama
    16:12 Kastamonu'da Silah Kaçakçılarına Operasyon: 7 Tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda silah kaçakçılarına yönelik 44 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda 28 kişi gözaltına alındı ve hakim karşısına çıkarılan 7 kişi tutuklandı.

  • AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides, Türkiye'de sağlık diyaloğu toplantısına katıldı
    16:12 AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides, Türkiye'de sağlık diyaloğu toplantısına katıldı

    AB Komisyonu'nun Sağlık ve Gıda Güvenliğinden sorumlu Üyesi Stella Kyriakides, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte AB-Türkiye Yüksek Düzeyli Sağlık Diyaloğu Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya geldi. Toplantıda, sınır aşan sağlık tehditleri, kanserle mücadele, tedavisi ve bakımı, ruh sağlığı ve iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılmasında işbirliği gibi sağlık alanındaki ortak öncelikleri ve karşılıklı ilgi alanına giren konular ele alınacak. Toplantı, Kasım 2021'de açılış toplantısı ardından yapılan ikinci Diyalog toplantısı olacak.

  • TBMM Genel Kurulu, Başkanlık Divanı teşekkül etmediği için toplanamadı
    16:10 TBMM Genel Kurulu, Başkanlık Divanı teşekkül etmediği için toplanamadı

    TBMM Genel Kurulu, Başkanlık Divanı'nın oluşmaması nedeniyle toplanamadı. TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, birleşimin başında katip üyelerin yerini almaması üzerine Başkanlık Divanı'nın oluşmadığını belirtti. Bu nedenle birleşim, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel gündemiyle 23 Nisan Salı günü saat 14.00'te toplanmak üzere kapatıldı.

  • Ali Dinçer'in ölüm yıl dönümü anıldı
    16:10 Ali Dinçer'in ölüm yıl dönümü anıldı

    Eski Ankara Belediye Başkanı Ali Dinçer, ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine katılan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Dinçer'in belediyecilik anlayışını sürdüreceğini belirtti.

  • Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi
    16:10 Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi

    Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından düzenlenen Balkan İş Forumu'na Balkanlar ve Trakya'dan 240 firma katıldı. Edirne Valisi Yunus Sezer, iş insanlarına bürokratik işlemlerde yardım edileceğini belirtti.

  • İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu: 8 Bin 540 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
    16:09 İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu: 8 Bin 540 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

    İzmir'de bir ecza deposuna düzenlenen baskında 8 bin 540 litre etil alkol ile kaçak içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, depoda yapılan aramada etil alkol ve içki üretiminde kullanılan aroma ve anason yağı buldu. Depo sahibi ve çalışanı hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle trafiğe kapatıldı
    16:09 Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle trafiğe kapatıldı

    Kastamonu'nun Abana ilçesinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle araç trafiğine kapatıldı. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Yeşilyuva köyünde heyelanın önlenmesi için çalışma başlattı. Çalışmalar süresince Çatalzeytin ile bağlantıyı sağlayan kara yolu da araç geçişine kapatıldı. Sürücülerin alternatif olarak Ortasökü köyünün Isırganlık mevkisini kullanabileceği belirtildi.

  • Çinli Yetkililer Manhattan'da İade Edilen 38 Kültürel Eseri Teslim Aldı
    16:08 Çinli Yetkililer Manhattan'da İade Edilen 38 Kültürel Eseri Teslim Aldı

    Çinli yetkililer, Manhattan Bölge Savcılığı tarafından Çarşamba günü iade edilen 38 kültürel eseri teslim aldı. Bu eserlerin iadesi, kültürel mirasın korunması ve uluslararası işbirliğinin önemini vurgulamaktadır.

  • Endonezya'da Ramazan Bayramı kutlamaları çamur sörfü yarışıyla renklendi
    16:08 Endonezya'da Ramazan Bayramı kutlamaları çamur sörfü yarışıyla renklendi

    Endonezya'nın Doğu Cava eyaletinin Pasuruan kentinde düzenlenen geleneksel çamur sörfü yarışı, Ramazan Bayramı kutlamalarının bir parçası oldu. Balıkçılar arasında popüler olan yarış, zamanla her yıl düzenlenen bir törene ve mutluluk ile birlikteliğin paylaşıldığı özel bir yerel etkinliğe dönüştü. Çamurlu arazide gerçekleştirilen yarışma, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

  • Hanönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Üreticilere 12 Bin Sebze Fidesi Dağıttı
    16:08 Hanönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Üreticilere 12 Bin Sebze Fidesi Dağıttı

    Hanönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, desteklemek amacıyla ilçedeki üreticilere 7 bin 680 domates ile 4 bin 320 biber fidesi dağıttı. Fide dağıtım programında üreticilerle sohbet eden İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Arukan, bol ürünlü bir sezon temennisinde bulundu.


Advertisement