Cumhurbaşkanı Erdoğan Pedal Çevirdi, Korumalar Depar Attı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pedal Çevirdi, Korumalar Depar Attı

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun tanıtım etkinliğine katılan Erdoğan, kendisine özel hazırlanan bisikletle pedal çevirdi. Korumalar ise Erdoğan'la birlikte koştu.

18.04.2015 12:28  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Salacak'ta 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tanıtım etkinleri kapsamında basın turuna katıldı.

KORUMALARIN ZOR ANLARI

Etkinliğin en ilginç kısmı ise onlarca korumasının takım elbiseyle birlikte koşarak Erdoğan'ı takip etmeleri oldu. Korumalar, Erdoğan'ın bisiklet hızına yetişmek için dakikalarca koştu.

İLK ANLARDA ZORLANDI

Salacak Sahili'nde gerçekleştirilen etkinlikte Erdoğan, bisiklet kıyafetlerini giydi. Daha sonra Erdoğan, Salcano tarafından özel olarak yapılan özel bisikleti kullandı. Önce bisiklet kullanmakta güçlük çeken Erdoğan, ikinci denemesinde hareket etmeye başladı. Erdoğan'a korumalar ve koruma araçları da eşlik etti.

ERDOĞAN KONUŞMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada "Bisiklet olayında aslında dünyadaki birçok ülke gibi, Batılı ülkeler gibi, bisikleti henüz sevdirebilmiş değiliz. Bisiklet noktasında altyapımızı da iyi yaptık diyemeyiz, bunda da çok başarılıyız diyemeyiz. Ancak bazı illerimiz var ki, başta Konya olmak üzere onlar gerçekten bu konuda iyi adımlar atıyorlar, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki, diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollara yönelik altyapıyı da süratle başarırız ve bisiklete olan sevdayı da artırırız. Aynı zamanda bisiklet üreten firmalarımız da fiyatları uygun hale getirirlerse o zaman bu işin tüketimi de çok daha farklı olacaktır. Buna da inanıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pedal Çevirdi, Korumalar Depar Attı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Pedal Çevirdi, Korumalar Depar Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • yaşar: uzun adam sen bi dünya liderisin. . 16 40 Yanıtla
  • mustafa özkök: maşallah yakışmış başkana. hep dik durdu. eğilmedi. bu güçlü milletimiz oldukcada eğilmez. kara denizli. nede olsa. adamgibi adam. halkın sevgilisi. dünyanın konuştuğu adam. 11 32 Yanıtla
  • YÜCEL: GELİN OY VERİN BİSİKLETLE GİTSİNLER C-H-P 8 32 Yanıtla
  • ERCAN: ATA BİNEMEDİ BİSİKLETE BARİ BİNSİN. . . 27 9 Yanıtla
  • daas: haramzade 27 8 Yanıtla
  • Adanlıyıkkk: Helal olsun valla 7 28 Yanıtla
  • ALOS: AT İŞİNE DÖNMESİN 26 8 Yanıtla
  • özkök: başkanım seni dünya seviyor. ama bazıları . seni türkiyede çekemiyor. çatlamalarına az kaldı gerçi. 8 26 Yanıtla
  • Karatay: Dünyanın gündemini değiştirecek bir haber(!) 30 4 Yanıtla
  • müslüman: ayaklarına kuvvet 7 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement