Cumhurbaşkanı Erdoğan Programlarını İptal Etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Programlarını İptal Etti

Erdoğan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

10.10.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki patlama haberi üzerine programlarını iptal etti. Erdoğan, Ankara Tren Garı'nın önündeki iki patlamayla ilgili olarak yetkililerden de bilgi aldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birer telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ölü ve yaralıların bulunduğu patlamayla ilgili gelişmeleri yakinen takip etmekte olduğu açıklandı.

Bu çerçevede telefon görüşmeleri yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hayatlarını kaybeden vatandaşlar ve yaralı vatandaşların durumlarının yanı sıra patlamaya ilişkin ilk bulgular hakkında da yetkililerden bilgi aldığı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın patlama hadisesinin ardından İstanbul'daki programlarını da iptal ettiği belirtildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Programlarını İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement