Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir Ve Düşünce'yi İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir Ve Düşünce'yi İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Uluslararası Kitap Fuarı'nda Esenler Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, Şehir ve Düşünce Dergisi'nin dördüncü sayısını imzaladı.

27.02.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi'nin, Esenler'i geleceğe "kimlikli bir şehir" olarak hazırlamak üzere hayata geçirdiği "Şehir Düşünce Merkezi Yayınları", CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleşen 4. Uluslararası Kitap Fuarı'nda yerini aldı.
Esenler Belediyesi'nin standını ziyaret edenler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vardı. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler Belediyesi'nin standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya yayınlar hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınları inceledikten sonra kendisinin katıldığı 2. Şehir Yazarları ve Akademisyenleri Toplantısı'nın da yer aldığı Şehir ve Düşünce Dergisi'nin dördüncü sayısını imzaladı.

SU YOLU ŞEHİRLERİ BULUŞMASI'NA DAVET

22 Mart Dünya Su Günü'nde gerçekleştirilecek "Su Yolu Şehirleri Buluşması" için, Fuzuli'nin Su Kasidesi'nin her dizesini 32 ebru eseri ile anlatan Hikmet Barutçigil'in çalışması hakkında da bilgi isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı tarafından Su Yolu Şehirleri Buluşması'na davet edildi. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da, kendisine yapılan davete cevaben programa katılacağını söyledi.

SU YOLU BİRLİKTELİĞİ KURULACAK

Medeniyet tarihinin suyun tarihi ve hikâyesiyle bir olduğu gerçeğinden hareketle hayata geçirilen "Tarihi Su Yolu Şehirleri Buluşması" projesi kapsamında, 9 Balkanlar ülkesi bir araya gelerek, su ve medeniyet ilişkisinin önemi anlatacak. "Su yolu birlikteliği"nin kurulacağı buluşma, 21- 23 Mart tarihleri arasında Esenler'de gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehir Ve Düşünce'yi İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement