Şırnak Şehidine Ağlatan Veda! Erdoğan Elini Kalbine Götürüp Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şehidine Ağlatan Veda! Erdoğan Elini Kalbine Götürüp Uğurladı

Şırnak Şehidine Ağlatan Veda! Erdoğan Elini Kalbine Götürüp Uğurladı

Şırnak'ta şehit düşen 2 çocuk babası Jandarma Üsteğmen'i Cumhurbaşkanı Erdoğan, elini kalbine götürüp uğurladı. Org. Akar cenazede okunan teşrik tekbirine eşlik etti.

29.04.2016 14:52  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 aylık iki bebek babası Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik, Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak şehit olmuştu. Çelik için Pendik Sahil Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

TÖRENE ERDOĞAN DA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da cenaze törenine katıldı. Şehit Babası Güngör Çelik protokol üyelerinin taziyelerini kabul etti.

ORG. AKAR TEŞRİK TEKBİRİNE EŞLİK ETTİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar cenaze öncesi cami hoparlörlerinden okunan teşrik tekbirine eşlik etti.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELİNİ KALBİNE GÖTÜRDÜ

Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit üsteğmenin cenazesi saygı geçişi için top arabasına konuldu. Geçiş sırasında askerler şehidi selamlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini kalbine götürüp bir süre tutması dikkat çekti.


ÇOCUKLARI BABALARININ TABUTUNUN BAŞINA GETİRİLDİ

Şehit Rahim Çelik'in 5 aylık İrfan ve Eymen adlı ikiz çocukları, yakınları tarafından babalarının tabutunun başına getirildi.


GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

İkiz bebeklerin babalarına son bakışları ise duygulu anlar yaşattı. Bebekleri şehidin tabutunun başına getiren yakınları ise o anlar da gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Şehidine Ağlatan Veda! Erdoğan Elini Kalbine Götürüp Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı
    14:25 Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı

    Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Samsun'da ilkokul 3. sınıf öğrencileri arasından geleceğin spor şampiyonları belirleniyor. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan taramalar sonucunda başarılı olan öğrenciler, spor branşlarına yönlendirilecek. Program kapsamında 19 bin 583 çocuk taramadan geçirilecek.

  • Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı
    14:25 Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı

    Yalova RoRo Limanı'nda cezaevi firarisinin 8 bin Avro karşılığında personel giriş kartını kullanıp gemiyle yurt dışına kaçmasını sağlayan ikisi işçi 4 kişi tutuklandı. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firarinin limandan çıktığını tespit etti ve yapılan araştırmada, firariyi yurt dışına çıkaran kişilerin Bingöl'den getirilen insan ticareti organizatörü F.K. ve E.T. olduğu belirlendi. Ayrıca, limanda çalışan M.A. ve R.İ. isimli işçilerin giriş kartlarını kullanarak firarinin kaçmasına yardım ettikleri ortaya çıktı. 4 zanlı, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi
    14:25 AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi

    AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirerek, reklam panoları ve duvar giydirmeleri için yapılan harcamaların kaynağını sorguladı. Aydın, Ataç'a malvarlığını açıklamasını talep etti ve belediye bütçesinin şeffaflıkla kullanılmasını istedi.

  • Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek
    14:24 Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek

    Pinokyo Müzikal Masalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, Pinokyo'nun hayallerinin peşinde koşarken yaşadığı maceralar, sevinçler ve zorluklar seyircilerin beğenisine sunulacak. Etkinlik, dürüstlük, sadakat ve gerçek benliği bulma arayışı gibi evrensel temaları vurgulayarak izleyicilere hem eğlenceli hem düşündürücü bir deneyim yaşatacak.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek
    14:20 Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek

    Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, eski CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle manevi tazminat ödemesine karar verdi. Özkoç, tazminat ve fer'ileri birlikte 122 bin 448 lira ödeyecek.

  • Kara Ağaç Destanı Oyuncuları Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni Ziyaret Etti
    14:18 Kara Ağaç Destanı Oyuncuları Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni ziyaret eden Kara Ağaç Destanı dizi oyuncuları Merih Öztürk ve Eray Ertüren, yapıya emeği geçenlere teşekkür etti.

  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.

  • Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti
    14:15 Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni ziyaret etti. Seçer, Mersin'in kapsayıcı ve kucaklayıcı anlayışa ihtiyacı olduğunu belirterek, gelecek 5 yılda Mersin'i daha iyi noktalara götüreceklerini söyledi.


Advertisement