Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksi Durağını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksi Durağını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksi Durağını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan konutuna intikali sırasında Zirai Donanım Taksi Durağı’nı ziyaret etti.

23.11.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan konutuna intikali sırasında Zirai Donanım Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan konutuna intikal ettiği sırada, Konya Yolu'nda bulunan Zirai Donanım Taksi Durağına uğradı. Duraktaki şoförlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sektör çalışanlarının sorunları hakkında da bilgi aldı.

Zirai Taksi Durağı şoförü Ali İhsan Sert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan olduğu dönemde de taksi duraklarını ziyaret ettiğini belirterek sürpriz ziyaret hakkında şunları söyledi:

"Halimizi hatırımızı sordu. İşlerimiz ile ilgili sorunlarımızı sordu. Biz de ona gereken bilgileri verdik. Trafik sigortalarının yüksek olduğunu ve ticari araçların ÖTV'sinin kaldırılacağını gündeme getirdik. Bizim taleplerimizi not aldı. Daha önce de ziyarette bulunduğu için çok şaşırmadık."

Taksi şoförü İsa Ar ise, "Kendisine her konuda teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Kendisini her zaman yürekten seviyoruz. İnşallah Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde daha iyi yerlere gelecek. Kendisi Başbakan olduğu dönemde de bir ziyarette bulunmuştu. İnşallah Cumhurbaşkanı olduğu zaman da gelecek durağımızı ziyaret edecek dedim ve Cumhurbaşkanı olarak ziyarete geldi. İnşallah Başkanlığa da yürüyeceğiz. Her zaman bekliyoruz. Her zaman kapımız açık. Adam gibi adam" ifadelerini kullandı.

Bir diğer taksi şoförü Gökhan Erol, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, esnafları hatırlamasının güzel bir şey olduğuna dikkat çekti. Daha önce Cumhurbaşkanlarının böyle ziyaretlerde bulunmadığını ifade eden Erol, şöyle devam etti:

"Esnafı düşünmesi güzel bir şey. İsteklerimizi söyledik ve not aldırdı. Allah Razı olsun. Başbakanken geldiğinde ben burada yoktum. Bu sefer geldiğinde fotoğraf çektirdik. Gelip burada durması ve bizi kendine yakın hissetmesi güzel bir şey. Yan yana fotoğraf çektirdik ve Facebook'a koyduk. Şimdiden çok sayıda beğeni aldı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, simit ve çay ikramı eşliğinde gerçekleşen sohbet sonrasında şoförlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksi Durağını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement