Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ\'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslar gerçekleştirmek ve toplu açılış törenine katılmak üzere Tekirdağ’a geldi.

05.05.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslar gerçekleştirmek ve toplu açılış törenine katılmak üzere Tekirdağ'a geldi.

Helikopter ile Mekanize Tugay Komutanlığına bağlı piste inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve protokol üyeleri karşıladı.

Beraberindekilerle birlikte Cumhurbaşkanlığı otobüsüne yürüyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Mekanize Piyade Tugay ve Tekirdağ Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti. Tugay Komutanlığı girişinde askeri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Garnizon Komutanlığı'nın bahçesine fidan dikti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tören mangası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Tekirdağ Belediyesi'ne geçti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement