Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan Ziyaretini İptal Etti - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan Ziyaretini İptal Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki terör saldırısı akabinde, Türkmenistan’a yapacağı ziyareti de iptal etti.

10.10.2015 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki terör saldırısı akabinde, Türkmenistan'a yapacağı ziyareti de iptal etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, pazartesi günü Avaza şehrinde yapılması planlanan Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları I. Üçlü Zirve toplantısına katılmaktan vazgeçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanlı saldırının ardından İstanbul'daki programlarını da iptal etmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan Ziyaretini İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor
    11:09 Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor

    Hatay'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kurulacak. Depremler nedeniyle yıkılan veya hasar alan okulların yerine konuşlandırılan konteynerlerde vatandaşlar oylarını kullanabilecek.

  • Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor
    11:09 Hatay'da 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 96 sandık konteynerde kuruluyor

    Hatay'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kurulacak. Depremler nedeniyle yıkılan veya hasar alan okulların yerine konuşlandırılan konteynerlerde vatandaşlar oylarını kullanabilecek.

  • Kars'ta Mahalli İdareler Seçimlerinde 195 Sandıkta Oy Kullanacak Seçmen Sayısı Belli Oldu
    11:08 Kars'ta Mahalli İdareler Seçimlerinde 195 Sandıkta Oy Kullanacak Seçmen Sayısı Belli Oldu

    Kars'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde 195 sandıkta 64 bin 725 seçmen oy kullanacak. Seçimlerin huzur ortamında geçmesi için kent genelinde 3 bin 585 güvenlik gücü görev yapacak. Oy kullanma saatleri 07.00-16.00 arasında olacak.

  • Kestel Belediyesi Veresiye Borçlarını Ödedi
    11:08 Kestel Belediyesi Veresiye Borçlarını Ödedi

    Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su borcu olan vatandaşların fatura borçlarını ödedi. Bin ihtiyaç sahibi aileye erzak kolisi desteğinde bulunan Kestel Belediyesi, bu ramazan ayında da 2 milyon 807 Bin liralık sosyal yardım projesiyle gönüllere dokunmuş oldu.

  • Bakan Bayraktar müjdelerini Uşak'tan verdi
    11:06 Bakan Bayraktar müjdelerini Uşak'tan verdi

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'a gelerek çeşitli temaslarda bulundu. Bakan Bayraktar, esnaflarla buluştu, belediye çalışmalarını dinledi ve sektör temsilcileriyle bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ayrıca, Uşak Belediyesi tarafından yapılan yeni aşevi binasında düzenlenen iftar programına katıldı. Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada Uşak'a doğalgaz müjdesi verdi.

  • Kars Belediyesi Borç Batağından Kurtuldu
    11:06 Kars Belediyesi Borç Batağından Kurtuldu

    Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, kayyum olarak göreve başladıklarında belediyenin borç batağında olduğunu ve birçok hizmette aksamalar yaşandığını belirtti. Polat, ilk olarak belediye borç yükünden kurtardıklarını, ardından başta alt yapı olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu
    11:03 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet çağrısında bulundu.

  • Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor
    11:00 Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çerçevesinde Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için Pazar günü sandık başına gidecek. Sakarya genelinde toplam 2 bin 639 sandıkta 796 bin 924 seçmen oy kullanacak.

  • Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı
    11:00 Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak, kasten öldürme ve yaralama gibi suçlardan hüküm giyenler bulunuyor. Zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    10:59 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, orucunu açan vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Daha sonra ise partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.


Advertisement