Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu, Milli Maç Programını İptal Etti - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu, Milli Maç Programını İptal Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu, Milli Maç Programını İptal Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Milli Takımı'nın bu akşam Konya'da Letonya ile oynayacağı maçı şehitler nedeniyle statta izlememe kararı aldı.

03.09.2015 13:01  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da oynanacak Türkiye- Letonya maçı öncesi sürpriz bir karar aldılar. İki lider, Türkiye ile Letonya arasında oynanacak maça gitmeyecekler.

MİLLİ MAÇA GİTMEYECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da oynanacak Türkiye-Letonya maçına gitmeme kararı aldı. Kararın Mardin'da 4 polisin şehit edilmesine neden olan saldırı nedeniyle alındığı belirtildi.

700.GOLÜ KİM ATACAK

92 yıllık tarihinde yaptığı 526 maçta 699 gol atan Türk Milli Takımı, 700. gole çok yakın. Ay-yıldızlı ekibin atacağı ilk gole imza koyacak futbolcu, aynı zamanda milli takım tarihine de geçecek. Türk Milli Takımı'nın tarihteki ilk golünü Zeki Rıza Sporel, 100. golünü Mustafa Ertan, 200. golünü Osman Arpacıoğlu, 300. golünü Uğur Tütüneker, 400. golünü Sergen Yalçın, 500. golünü Fatih Tekke, 600'üncü golünü de Arda Turan attı.

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu, Milli Maç Programını İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (72)

  • ERBAA: UYANIK OL EY ANADOLU HALKI.... NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR..ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN..KENDİ TANKİMİZ,HELİKOPTERİMİZ,SAVAŞ GEMİMİZ,İHA LAR,UYDULAR....HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ...BAŞ ORTUSUNU UNUTMA,KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ...İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ.DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK... BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR....İNADİNA AKP...VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN ....AKP YE GELİR... 95 30 Yanıtla
  • G.M.Kemal: Saltanatiniz ugruna giden canlarin yasinimi tutucaniz yani allah sizin gibi yalancilari kahretsin 35 24 Yanıtla
  • Onemli degil: Sehitlere saygidan degil, yuhalanmaktan korktuklari icin gitmiyorlar bence 35 17 Yanıtla
  • Kurtulus: Şehitlerin sorumlusu muhalefet tir AKP yı basdan indirip biriken parayı kendilerine harcamak için muhalefet te iken yıldızlarına bakin 11 34 Yanıtla
  • siirtli: Allahım sen bana bu dünyada rte 4 kişinin omuzunda görmeyi nasip et amin 20 21 Yanıtla
  • Siirtli: Savaşı başlatan Erdoğan gibi laf yapmayin burda Erdoğan dusmanligindan Teröre goz yumuyorsunuz .Beyni yikanmislar sizi 14 26 Yanıtla
  • erzurum: Turkiyede kana doymayan tek kisi erdogan 26 8 Yanıtla
  • Sedat: Canimizsin usta 8 22 Yanıtla
  • bora ali: ala ala hesapları tutmadı arkadaşların şimdi kendi aralarında kiritik yapacaklar.bugun yeni anket yaptırmışlar büyük ihtimalle 4 polisimizden sonraki oy oranlarını iştişare toplantısı yapacaklar. allah oy için bunu yapanın ocağını yıksın. taş üstünde taş bırakmasın. fakirin canını yaktınız allahda sizin canınızı yaksın. 20 10 Yanıtla
  • yazık: ŞEHİTLER BAHANE, KORKULAR ŞAHANE 13 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı
    09:33 Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı

    Hakkari'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları, final maçıyla sona erdi. Derecik Şehit Gaffar Okan Ortaokulu şampiyon olurken, Hakkari Şehit Vali Derviş Yalım Ortaokulu üçüncü oldu. Şampiyon takım, Türkiye Şampiyonası'nda Hakkari'yi temsil edecek.

  • Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır
    08:48 Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır

    Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından bir açıklama da eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi. 9 yıl önce Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı işaret eden Yıldırım, "Devlet 4 Nisan 2015'te yaşanan otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır. İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi. Bundan sonra şampiyonluk yüzde 50-50 ve Galatasaray maçına kadar puan kaybetmememiz lazım" dedi.

  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Develigücü, kümede kalacağına inanıyor
    08:37 Develigücü, kümede kalacağına inanıyor

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Develigücü, geride kalan maçlardan başarılı bir şekilde çıkarak kümede kalma inancını artırdı. Başkan İbrahim Şimşek, önlerindeki maçların daha kolay olduğunu belirterek galibiyetlerle kümede kalmayı başaracaklarına inandıklarını söyledi.


Advertisement