Cumhurbaşkanı Gül, Ağaca Çıkan 85'lik Halil Dedeyi Uyardı: Çıkmak Kolay, İnmek Zordur (3) - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Ağaca Çıkan 85'lik Halil Dedeyi Uyardı: Çıkmak Kolay, İnmek Zordur (3)

Cumhurbaşkanı Gül, Ağaca Çıkan 85\'lik Halil Dedeyi Uyardı: Çıkmak Kolay, İnmek Zordur (3)

Valilik ziyareti ardından Gümüşhane Belediye binası önüne gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül halkın sevgi gösterileri ile karşılandı.

16.11.2013 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhanelilere HİTAP ETTİ

Valilik ziyareti ardından Gümüşhane Belediye binası önüne gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül halkın sevgi gösterileri ile karşılandı. Bir çocuğun 'Bir rüzgar esti Ankara'da, kokusu yayıldı Gümüşhane'de, hoş geldin gülüm' pankartı açtığı alanda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, kenti ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Toprağının altı zengin, üstü güzel olan Gümüşhane'nin gümüş gibi parladığını söyleyen Cumhurbaşkanı şöyle konuştu:

"Nerede huzur, istikrar olursa, nerede kardeşlik, muhabbet, dayanışma olursa o ülkede, o şehirde, o beldede ilerleme, gelişme olur. O şehrin, o ülkenin problemleri halledilir. Son yıllarda memleketimizdeki istikrar ve huzur Türkiye'nin daha hızlı büyük adımlar atmasına fırsat vermektedir. Birçok önemli mesele çözülüyor. Şimdi esas işimiz memleketimizi çok daha hızlı kalkındırmak, vatandaşlarımızın hayat standartlarını çok daha yükseltmektir. Çocuklarımızın geleceğini çok daha güzel bir şekilde hazırlamaktır. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere bütün bunlar devletimizin en önem verdiği konulardır. Geçen yıllar ile bu yılları karşılaştırdığımızda her şeyin daha iyiye gittiğini, eksikliklerin giderek tamamlandığını görüyorsunuz. Emin olun ki Türkiye'nin geleceği çok daha parlaktır. Çocuklarımızın geleceği çok daha parlaktır. Nasıl babalarımız ve dedelerimizden daha iyi şartlar altında yaşıyorsak, daha iyi yollardan gidip geliyorsak, daha iyi hastane ve okullarda, daha iyi evlerde oturuyorsak çocuklarımızda bizden daha iyi olacaktır. Bunun için hep beraber gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sizler huzur içerisinde oldukça birbirinize sevgi, muhabbetinizi muhafaza ettikçe inanın ki her şey ok daha güzel olacaktır."

BELEDİYE BAŞKANI CANLI'YI ZİYARET ETTİ

Konuşmasının ardından Gümüşhane Belediyesi'ne giden Cumhurbaşkanı Gül, girişte gösterisini izlediği halk oyunları ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından da MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Canlı' yı makamında ziyaret etti. Gül, burada yaptığı açıklamada imar konusunda uyarılarda bulunarak şunları söyledi:

"Bir şehrin yaşanılır olması belediye hizmetleri ile mümkündür. Belediye hizmetleri sadece su, kanalizasyon değil. İmar faaliyetleri de çok önemlidir. Bu güzel şehrin imar faaliyetlerini ne kadar güzel devam ettirir ve ne kadar geleceğe dönük güzel hazırlarsanız çocuklarınıza güzel bir Gümüşhane bırakmış olursunuz. İnsanlar rahat bir şekilde yaşar. İmar faaliyetlerine dikkat ederseniz, çevreyi ne kadar korursanız o kadar şehrinizin güzelliğini muhafaza edersiniz."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, belediye ziyareti sonrasında da Gümüşhane Üniversitesi'ne gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Ağaca Çıkan 85'lik Halil Dedeyi Uyardı: Çıkmak Kolay, İnmek Zordur (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement