Cumhurbaşkanı Gül: Başbakan Erdoğan'ı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül: Başbakan Erdoğan'ı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum

Cumhurbaşkanı Gül: Başbakan Erdoğan\'ı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum

Görev süresi 28 Ağustos'ta sona erecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkünde veda resepsiyonu düzenledi.

12.08.2014 21:04  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görev süresi 28 Ağustos'ta sona erecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonu düzenledi. Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ı tebrik eden Gül, "Artık sayın Başbakana seçilmiş cumhurbaşkanı olarak hitap edeceğim. Ona göre. Sayın seçilmiş cumhurbaşkanı muhterem hanımefendi Emine hanım, değerli misafirler, Türkiye cumhuriyetinin 11. Cumhurbaşkanı olarak görev sürem bitmek üzer. Sona gelmiş bulunuyorum. 12. Cumhurbaşkanı seçilen sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Allah'tan muafiyetler diliyorum. Üstlenecekleri bu şerefli görevden dolayı cenabı Allah'ın hep yardımcı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün konuşma yapmadan önce, "Şöyle öne gelin biraz" çağrıları üzerine 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler konuşmanın yapılacağı kürsünün biraz daha yakına geldi. Kürsüdeki konuşmasında Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ı tebrik eden Gül, "Artık sayın Başbakana seçilmiş cumhurbaşkanı olarak hitap edeceğim. Ona göre. Sayın seçilmiş cumhurbaşkanı muhterem hanımefendi Emine hanım, değerli misafirler, Türkiye cumhuriyetinin 11. Cumhurbaşkanı olarak görev sürem bitmek üzer. Sona gelmiş bulunuyorum. 12. Cumhurbaşkanı seçilen sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Allah'tan muafiyetler diliyorum. Üstlenecekleri bu şerefli görevden dolayı cenabı Allah'ın hep yardımcı olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, uzun zaman aldığı gerekçesi ile resepsiyona katılanlar ile, tek tek el sıkışmak yerine resepsiyonun yapılacağı salonda görüştü. Tüm devlet erkanının davet edildiğinin öğrenildiği resepsiyona, 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve bakanlar katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise yoğun programı nedeniyle resepsiyona katılmadığı öğrenildi.

Haber: Hakime TORUN/ ANKARA (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül: Başbakan Erdoğan'ı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement