Cumhurbaşkanı Gül'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Tebrik Telgrafı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Tebrik Telgrafı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu kazanan Galatasaray Odeabank'ı Kulüp Başkanı Ünal Aysal'a telgraf göndererek tebrik etti.

13.04.2014 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu kazanan Galatasaray Odeabank'ı Kulüp Başkanı Ünal Aysal'a telgraf göndererek tebrik etti. Gül ayrıca, final maçında oynayan Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a da bir tebrik telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Galatasaray Odeabank'ın, iki Türk takımının final oynadığı Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Şampiyonluğu kazanması nedeniyle, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'a bir telgraf gönderdi. Telgrafında, Türk basketbolu açısından tarihi bir başarıya imza atan basketbolcuları ve teknik kadroyu tebrik eden Gül, ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da bir telgraf göndermiş, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ikinciliği elde eden Fenerbahçe'yi başarısından dolayı kutladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Tebrik Telgrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement