Cumhurbaşkanı Gül, Ordu'da - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Ordu'da

Cumhurbaşkanı Gül, Ordu\'da

Valiliği ziyaret eden Gül, Orta Cami'de cuma namazını kıldı

22.11.2013 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ordunun büyükşehir yapılmasının, bütün Ordu'lulara büyük hizmetler olarak yansıyacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, Ordu Valiliğini ziyaret etti. Gül, Dünyanın ve Türkiye'nin en önemli fındık üretim merkezi olan, "Karadeniz'in incisi, Türkiye'nin en güzel, cennet köşelerinden biri" olarak nitelediği Ordu'yu ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ordu'yu daha önce ziyaret etmeyi planladığını ancak elinde olmayan sebeplerden seyahatin ertelendiğini bildiren Gül, "Her zaman bu gecikmişlik içimde bir uhde kalmıştır. Çünkü biliyordum ki çok uzun yıllar Ordu'ya cumhurbaşkanı ziyareti olamamış. Bugün bu ziyareti gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Yol boyunca kendisine gösterilen sevginin, şahsında devlete ve millete olan sevginin tezahürü olduğunu vurgulayan Gül, gün boyunca Ordu'da temaslarda bulunacağını ve geceyi de kentte geçireceğini söyledi.

Ordu'nun çok değiştiğini ve ilerlediğini dile getiren Gül, "Büyükşehir olmak demek, her şeyin daha büyük şekilde koordine edilmesi demek. Planlamanın bu şekilde yapılması, kaynakların kullanımının büyük ölçekteki bir havuz içinde kullanılması muhakkak ki daha büyük hizmetler olarak bütün Ordu'lu vatandaşlarıma yansıyacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Vali Kenan Çiftçi de ziyaret nedeniyle Cumhurbaşkanı Gül adına Ordu merkez ve ilçelerine 52 bin fidan dikildiğini ifade etti. Çiftçi, Ordu'nun en büyük ceviz fidanı ormanı olan Çatalpınar'daki ormana "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül" adının verildiğini kaydetti.

Gül de bunun, kendisi için en büyük hediyenin olduğunu söyledi.

Vatandaşları makam aracından selamlayarak Orta Cami'ye geçen Gül, cuma namazını burada kıldı ve kendisini bekleyen Ordulularla sohbet etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Ordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement