Cumhurbaşkanı Gül'ün Ordu Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül'ün Ordu Ziyareti

Cumhurbaşkanı Gül\'ün Ordu Ziyareti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünyanın ve Türkiye'nin en önemli fındık üretim merkezi, Karadeniz'in incisi, Türkiye'nin en güzel ve cennet köşelerinden biri olarak nitelediği Ordu'yu ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ordu'ya...

22.11.2013 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünyanın ve Türkiye'nin en önemli fındık üretim merkezi, Karadeniz'in incisi, Türkiye'nin en güzel ve cennet köşelerinden biri olarak nitelediği Ordu'yu ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ordu'ya bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valiliği ziyaret etti. Ordu'yu daha önce ziyaret etmeyi planladığını ancak çeşitli sebeplerden seyahatinin ertelendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, "Her zaman bu gecikmişlik içimde bir uhde kalmıştır. Çünkü biliyordum ki çok uzun yıllar Ordu'ya Cumhurbaşkanı ziyareti olamamış. Bugün bu ziyareti gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, kendisine yol boyunca gösterilen sevginin, şahsında devlete ve millete olan sevginin tezahürü olduğunu, gün boyunca Ordu'da temaslarda bulunacağını ve geceyi de kentte geçireceğini söyledi.

"ORDU ÇOK DEĞİŞTİ VE İLERLEDİ"

Ordu'nun çok değiştiğini ve ilerlediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, "Büyükşehir olmak demek, her şeyin daha büyük şekilde koordine edilmesi demek. Planlamanın bu şekilde yapılması, kaynakların kullanımının büyük ölçekteki bir havuz içinde kullanılması muhakkak ki daha büyük hizmetler olarak bütün Ordulu vatandaşlarıma yansıyacaktır" diye konuştu.

ZİYARET ANISINA 52 BİN FİDAN

Vali Kenan Çiftçi de yaptığı açıklamada, ziyaret vesilesiyle Cumhurbaşkanı Gül adına Ordu merkez ve ilçelerine 52 bin fidan dikildiğini, Ordu'nun en büyük ceviz fidanı ormanı olan Çatalpınar'daki ormana "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül" adının verildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül de, bunun, kendisi için en büyük hediyenin olduğunu dile getirdi

ORTA CAMİİ'NDE CUMA NAMAZI

Cumhurbaşkanı Gül, valiliğin ardından, cuma namazını Orta Camii'nde kıldı. Camiden çıkışında Cumhurbaşkanı Gül, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül'ün Ordu Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement