Cumhurbaşkanı'ndan Adana'ya 5 Altın Madalya - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı'ndan Adana'ya 5 Altın Madalya

Cumhurbaşkanı\'ndan Adana\'ya 5 Altın Madalya

Türk Kızılayı’nın yurt içi ve yurt dışı insani yardım operasyonuna gayrimenkul bağışlarıyla destek veren, binlerce ihtiyaç sahibinin umudu olan iş adamları, sanatçılar, sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve vatandaşlar Türk Kızılayı’nın “Büyük Kalpler Buluşuyor” madalya töreninde bir araya geldi.

29.06.2015 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı'nın yurt içi ve yurt dışı insani yardım operasyonuna gayrimenkul bağışlarıyla destek veren, binlerce ihtiyaç sahibinin umudu olan iş adamları, sanatçılar, sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve vatandaşlar Türk Kızılayı'nın "Büyük Kalpler Buluşuyor" madalya töreninde bir araya geldi.

Binlerce hayırsever ve Kızılay dostunun bir araya geldiği törende toplam 126 bağışçı altın madalyalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların elinden aldı.

Törende, bağışlarını Türk Kızılayı Adana Şubesi aracılığıyla gerçekleştiren Adanalı bağışçılar da 5 altın madalya ile ödüllendirildi. Adanalı bağışçılar, "Türk Kızılayı, yaptığımız yardımların ihtiyacı olana en doğru şekilde ulaşacağı kurum, mal, mülk biriktirmek yerine ihtiyacı olan insanlara yardım etmeyi tercih ettik. Bu Madalya Töreni ve İftar Yemeğini düzenleyen Kızılay yöneticilerine teşekkür ederiz. Yardım edebilecek kişileri Kızılay'a yardım yapmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştular.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise "Hilal-i Ahmer'den Türk Kızılayı'na" kadar her dönemde yardımsever insanımızın karşılık beklemeden Kızılay'a yardım yaptığını belirtti. Saygılı, "Yaptıkları yardımlar bazen bir yetimin bayramlığı, bazen kimsesiz bir yaşlının sofrasına çorba, bazen de evi yanan ailenin umudu oluyor. Allah hayırlarını kabul etsin. Şubemize de 1930 yılından bugüne bağış yapan tüm yardımseverleri de anarak altın madalya kazanan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı'ndan Adana'ya 5 Altın Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement