Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konuşması Gaziantep'e Moral Verdi - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konuşması Gaziantep'e Moral Verdi

15 Temmuz darbe teşebbüsünden bugüne kadar Demokrasi Meydanı’nda nöbet tutan binlerce kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması ile moral buldu.

22.07.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe teşebbüsünden bugüne kadar Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutan binlerce kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ile moral buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi vatandaşlarla birlikte Demokrasi Meydanında izledi.

"Şer odaklarına inanmayın"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurda sesleniş konuşmasını milli iradeye sahip çıkan vatandaşlarla izleyen Tahmazoğlu, Erdoğan"ın, "Fitne odaklarının yapmaya çalıştığı algı operasyonlarına itibar etmeyin. Omuz omuza vererek ülkemizin birliğini bütünlüğünü koruyarak dik duracağız" açıklaması ile moral buldu.

"Bu iş daha bitmedi"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tutulan Demokrasi nöbetinin, bir askerin tuttuğu nöbet kadar kutsal olduğunu belirterek, "Şahinbey'in, Şehitkamil'in, Karayılan'ın torunları meydanları boş bırakmamalıyız. Çünkü Cumhurbaşkanımızın bildiği birçok şey var. Bizim bildiğimiz ya da bilmediğimiz birçok mesele ona geliyor. Burada bekleyin diyorsa bunun bir sebebi vardır. Bu nedenle Başkomutanımız "Artık nöbet bitti. Artık dinlenmeye çekilebilirsiniz" diyene kadar nöbetimize devam edeceğiz. Burada tuttuğumuz nöbet FETÖ'cülerin, paralel ihanet çetesinin ödünü patlatıyor. Bunlar 40 yıldır bu iş için hazırlandılar. Bir günde, iki günde bu iş bitmeyecek. Sizin bu alanlardaki duruşunuz onların hareket alanlarını kısıtlıyor. Bunların kökü kazınana kadar bu nöbet devam edecek. Ben bu nöbetinizden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konuşması Gaziantep'e Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement