Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman, Nerede - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman, Nerede

Eto'o'nun düzenlediği maç organizasyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da oynayacak. Messi'ye karşı oynayacağı maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

12.07.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, resmi twitter hesabından Eto'o adını taşıyan vakfın Afrikalı çocuklar yararına yıldızların oynayacağı maça sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti.

Messi'nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Antalya Arena çimlerinde futbol oynayacak. Sayın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve bendenizin de krampon giyeceği, 16 Temmuz 20.45'te oynanacak karşılaşmaya hepiniz davetlisiniz." paylaşımını yaparak müjdeyi verdi.

Neymar, Suarez, Hazard, Maradona, Totti, Essien, Okocha, Emerik, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan gibi yıldızların sahne alacağı bu özel maç 16 Temmuz Cumartesi günü oynanacak ve ATV'den naklen yayınlanacak.

BİLET FİYATLARI NE KADAR

Antalyaspor'un Kamerunlı yıldızı Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın, Afrikalı çocukların yararına düzenlediği maçta Antalya Arena'da Türk ve Dünya karması karşı karşıya gelecek. Birbirinden önemli yıldızların sahne alacağı özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da oynayacak. Samuel Eto vakfı yardım maçı biletleri çıktı mı? ­ Eto'o vakfı özel maç biletleri ne kadar?

Antalyaspor'un Kamerunlıu yıldızı Samuel Eto'o'nun adını taşıyan Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında Türkiye'ye gelecek olan Dünya'nın birbirinden ünlü yıldızları özel maçta Antalya Arena'da karşılaşacak. Bu yardım maçının bilet fiyatları da belli oldu. En ucuz bilet 49 TL. En pahalı bilet 900 TL.

16 Temmuz'da Antalya'da Samuel Eto'o'nun sahibi olduğu Samuel Eto'o Özel Vakfı'nın organize ettiği Türk ve Dünya Karması özel maçına günler kaldı. Tanıtımlarda Hazard, Neymar, Iniesta, Messi, Mourinho başta olmak üzere futbol dünyasının bir çok yıldızın Antalya'daki karşılaşmada olacağı duyuruldu.

ERDOĞAN KATILACAK MI

Antalya Arena'da oynanacak karşılaşma için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davet edildiğini bildirdi. Türel "Eto'o adını taşıyan vakfın Afrikalı çocuklar yararına yıldızların oynayacağı maça sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti. Messi'nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Antalya Arena çimlerinde futbol oynayacak"dedi.

NEYMAR VE MOURINHO MAÇA GELECEK Mİ

Vakfın düzenleyeceği maç için hazırlanan görseller ve video kliplerde dünya futbolunun yıldızları Messi, Neymar, Mourinho, Hazar, Inıesta, Arda Turan da bu turnuvaya destek verdiğini ve Antalya'da olacağını duyurdu.

16 Temmuz'da Antalya Arena'da oynanacak karşılaşma için gelecekleri duyurulan futbolculardan Neymar, Rio'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya Milli Takımı forması giyeceği için 15 Temmuz'da Barcelona'nın kendisi için düzenleyeceği imza törenini ileri bir tarihe erteletti. Neymar, Sport'a yaptığı açıklamada sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Barcelona'nın 15 Temmuz'da imza töreni yapalım çağrısına yolculuk ve Olimpiyat oyunları nedeniyle ileri bir tarihe erteletildiğini duyurdu. 15 Temmuz'daki töreni ileri bir tarihe erteleten Neymar'ın Antalya'da olup olmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Ne Zaman, Nerede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement