AK Partili Çalık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum - Son Dakika
Yerel

AK Partili Çalık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum

AK Partili Çalık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık sandık başında olan ve yeni Türkiye'nin inşasına katkıda bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum dedi.

11.08.2014 11:20  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Bu tarihi günde, yüreğiyle, umuduyla ve heyecanıyla sandık başında olan ve yeni Türkiye'nin inşasına katkıda bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Çalık, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de cumhurbaşkanının ilk kez milletin oylarıyla seçildiğini, Malatyalı hemşehrilerinin cumhurbaşkanı adaylarına sahip çıkarak yine yüzde 70 gibi rekor bir oyla milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı köşke taşıdığını ifade etti.

Malatya halkının her zaman olduğu gibi kendi iradesine, kendi geleceğine ve birlik, beraberliğine sahip çıkarak, kendisini ülkesinin ve milletinin hizmetine adayan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirten Çalık, "Bu tarihi günde, yüreğiyle, umuduyla ve heyecanıyla sandık başında olan ve yeni Türkiye'nin inşasına katkıda bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

10 Ağustos'un Türkiye tarihi için bir milat olduğunu vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Şunu iyi biliyoruz ki, biz bugün sadece Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçmedik. Aynı zamanda Gazze'de, Kudüs'te, Myanmar'da, Somali'de, Doğu Türkistan'da, Suriye'de, Irak'ta, Musul'da, Kerkük'te ve dünyanın her noktasında zulüm ve eziyet gören tüm Müslümanlar için önemli bir tercih yaptık."

Seçim sürecinde emeği geçen bütün yetkililere teşekkür eden Çalık, "12. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu büyük zaferinin Malatyamıza, ülkemize, milletimize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" açıklamasında bulundu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Partili Çalık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement