Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Uzun Sokak'taki ziyaretlerinin ardından Kunduracılar Caddesi'nde esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

04.07.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Uzun Sokak'taki ziyaretlerinin ardından  Kunduracılar Caddesi'nde  yürüyerek esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

İhsanoğlu, kuyumcu dükkanına giderek buradaki çalışanlarla konuştuğu sırada bir vatandaşın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlıktan sonra Cumhurbaşkanlığına aday olmasını hatırlatması üzerine şöyle konuştu:

"Millet bunun farkında olduğunu gösterecek ve demokrasinin önününü açacak. Bir vesayet sistemini yok ederken yeni bir vesayet sisteminin kurulmasını kimse istemiyor. Artık vesayet sistemi bitmişse yenisinin kurulmasına ihtiyaç yoktur."

Daha sonra kuyumcudan çıkan İhsanoğlu, çevredeki iş yerlerini gezerek çalışanlarla ve çarşıdaki vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

İhsanoğlu, daha sonra Kahramanmaraş Caddesi'nde yürüyüp, çevredeki vatandaşlarla sohbet ettikten sonra dinlenmek için konaklayacağı otele gitti.

İhsanoğlu'na, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ile MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın da eşlik etti.

Bu arada, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu, Trabzon'da tarihi Ayasofya Camisi ile Atatürk Köşkü'nü gezdi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement