Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Güder ve Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, mahalle toplantısında vatandaşlara hitap etti.

05.08.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, cumhurbaşkanı seçim çalışmaları kapsamında, mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Hidayet Arama Kurtarma Sosyal Yardım Derneğinin önünde düzenlenen toplantıda, Battalgazi ilçesi Hidayet, Cirikpınarı ve İskender mahallelerinin sakinleriyle buluşan Gürkan ve Güder, sorunları dinledi.

Gürkan, konuşmasında, halkın ilk kez cumhurbaşkanını seçeceğini belirterek, "Malatya 8 seçimde Türkiye'ye örnek olarak AK Parti'ye büyük teveccüh göstermiştir. 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçimi var. Malatya'nın yine AK Parti'ye büyük teveccüh göstereceğinden eminim ve ilk turda adayımız Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olacaktır" açıklamasında bulundu.

Güder de cumhurbaşkanı seçiminin önemine dikkat çekerek, "Malatyalıların Sayın Başbakanımıza en üst düzeyde destek vererek ilk turda cumhurbaşkanı yapacağından eminim" ifadesini kullandı.

Güder, vatandaşların mutlaka sandık başına gitmesini istedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement