Cumhurbaşkanı ve Başbakana Hakaret Eden Şahıs Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı ve Başbakana Hakaret Eden Şahıs Hakkında Suç Duyurusu

Cumhurbaşkanı ve Başbakana Hakaret Eden Şahıs Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı’na hakaret eden bir kişi hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

07.01.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı'na hakaret eden bir kişi hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, TBMM'ye, Genelkurmay Başkanlığı'na ve AK Parti'ye hakaret eden, devletin kurumlarını küçük düşürücü paylaşımları nedeniyle Kozaklı PTT İlçe Müdürlüğü'nde görevli olan A.A. isimli kişi hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, TBMM'ne, Genel Kurmay Başkanlığına, AK Parti'ye ve bakanlarımıza alenen sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla hakaret eden şüpheli hakkında TCK 125 3-b, 4, TCK 299/2, TCK 301, TCK 267 ve TCK'nın diğer ilgili hükümleri gereğince cezalandırılması ve şüphelinin tutuklanması için suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı ve Başbakana Hakaret Eden Şahıs Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement