Cumhurbaşkanını Tosya'ya Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanını Tosya'ya Davet Etti

Cumhurbaşkanını Tosya\'ya Davet Etti

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sacettin Börekçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Nisan ayında yapılacak olan yeni okul binasının açılışına davet edeceğini söyledi.

16.01.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sacettin Börekçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Nisan ayında yapılacak olan yeni okul binasının açılışına davet edeceğini söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sacittin Börekçi, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun başarıdan başarıya koştuğunu ve tercih edilen bir okul haline geldiğini söyledi. Yeni okul binasının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Börekçi, "Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu başarılarıyla adından söz ettiriyor. İlçe birincilikleri ve il dereceleri herkesten takdir topluyor. Elde ettiği başarıları Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nu tercih edilen okul haline getirdi. Okulumuzun yeni binası tamamlanmak üzere. İnşallah Nisan ayında yeni binamızın açılışını yapacağız. Ben burada en kötü günlerinde yanında olduğum ve Kırklareli Pınarhisar Cezaevi'nde ziyaret ettiğim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet edeceğim. İnşallah Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapacaktır. İmam hatip okulları unutmayalım ki Osmanlı ruhunu canlandıracak ve yetiştirecek öğrenciler yetiştirmektedir" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanını Tosya'ya Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement