Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Demokrasi Nöbetini Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Demokrasi Nöbetini Sürüyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde demokrasi nöbetinden detaylar -Vatandaşlar ile röportaj -Millet Camisi'nde de namaz kılanlar -Kuran-ı Kerim tilaveti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresindeki demokrasi nöbetini sürdürüyor.

20.07.2016 04:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde demokrasi nöbetinden detaylar

-Vatandaşlar ile röportaj

-Millet Camisi'nde de namaz kılanlar

- Kuran-ı Kerim tilaveti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresindeki demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında nöbete devam eden özellikle akşam saatlerinde sayıları artan vatandaşlar, Millet Camisi'nde de namazlarını kılıyor. Namazın ardından darbe girişiminde şehit olanlar için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştiriliyor, dualar ediliyor.

Genci, yaşlısı, kadını, erkeği ve çocuğuyla binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla gece boyu alandan ayrılmıyor. Vatandaşlara Kızılay, AFAD ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı da ikramlarda bulunuyor. Cumhurbaşkanlığı aşçıları, alanda bekleyenlere çorba dağıtıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi\'nde Demokrasi Nöbetini Sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Demokrasi Nöbetini Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement