Cumhurbaşkanlığı'na 3 Adet 4x4 Jeep Alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı'na 3 Adet 4x4 Jeep Alınacak

Cumhurbaşkanlığı\'na 3 Adet 4x4 Jeep Alınacak

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin ihtiyacı üzerine, 3 adet Chevrolet Suburban Jeep satın alacak.

14.02.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin ihtiyacı üzerine, 3 adet Chevrolet Suburban Jeep satın alacak. Teklifler 24 Şubat 2014'e kadar verilecek.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaç üzerine Chevrolet Suburban 4x4 3/4 ton 2 lt jeep alımıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, -Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin ihtiyacı üzerine, 3 adet Chevrolet Suburban 4x4 3/4 ton 2 lt jeepi açık teklif usulüyle satın alacak. Teklifler 24 Şubat 2014'e kadar verilecek. İstekliler ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğün I Nolu Satınalma Daire Başkanlığında ve Ofis web sitesinde görebilecekler. Ancak ihaleye teklif verecek firmaların şartname bedelini 100 TL ofis veznelerinden birine veya ofis banka hesabına yatırmaları zorunlu olacak. Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunlu olacak. İhalenin bütünüyle iptali veya siparişten vazgeçilmesi halinde sipariş evrak bedeli ilgili firmaya iade edilecek. Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. Geç gelen teklifler ile postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacak. Teklif mektuplarının son teklif verme günü saat 14.00'te evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin iç zarfları açılacak olup, uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecek. Teklifler iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacak. Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda süresiz geçici teminat verilecek. Teklif sahibi üretici veya distribütör değilse, üretici veya distribitörün teklif sahibine hitaben vereceği 24 ay süreli araç ve 10 yıl süreli yedek parça temin edeceğine dair yazı teklif ile birlikte dış zarf içinde verilecek.

-MALZEMELERDE OLUŞACAK HASARLARIN GİDERİLMESİNDEN FİRMA SORUMLU OLACAK-

Garanti kapsamındaki malzemede sözleşme süresi içerisinde tespit edilecek hata, ayıp ve eksikliklerin garanti sağlayan kişi veya kuruluş tarafından giderilmesini firma üstlenecek. Bu yükümlülüğün firma tarafından yerine getirilmemesi halinde idare (malı teslim alan kurum veya kuruluş), garantinin sağlanması için yapacağı tüm giderleri, varsa firmanın alacaklarından kesmek veya teminatını nakde çevirmek suretiyle tahsil etmek, yoksa firmadan talep etmek hakkına sahip olacak. Garanti süresi boyunca firma tarafından malın kullanım kılavuzu veya diğer dokümantasyonunda belirtilen periyotlarda bakımı sağlanacak. Firmanın, sözleşmede hüküm altına alınmış olmasına rağmen, bakım ve onarım yükümlülüğünü yerine getirmekten imtina etmesi veya gecikmeli olarak yerine getirmesi nedeniyle malzemelerde oluşacak zarar ve hasarların giderilmesinden firma sorumlu olacak. Firmanın bakım ve onarım yükümlülüğünü tam veya zamanında yerine getirmemesi sebebiyle malın onarımı imkansız hale gelmişse ve bu durum garanti kapsamı dışında ise firma, malın aynısını ücretsiz temin etmekle yükümlü olacak.

-TEKLİF EDİLEN ARAÇLARIN MARKA VE MODELİ TEKLİF MEKTUPLARINDA BELİRTİLECEK-

Teklif edilen araçların marka ve modeli teklif mektuplarında belirtilecek. İhale konusu araçların tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklif kabul edilmeyecek. İşbu ihale isteklilerin ilk tekliflerini yazılı olarak bildirmeleri ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdürmeleri şeklinde olacak. Araçların muayenesi, Ofisin muayene hakkı saklı kalmak koşuluyla Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğince yapılacak. İhale konusu araçların teslim süreleri teklif mektuplarında belirtilecek olup, bu süre içerisinde teknik şartnamesine uygun olarak tam, sağlam ve çalışır vaziyette teslim edilecek. İhale konusu araçlar, ihtiyaç sahibi kuruluşa teslim edilinceye kadar her türlü rizikosu firmaya ait olmak üzere firma park sahasında muhafaza edilecek. İhale konusu araçların teslim-tesellüm işlemleri DMO Genel Müdürlüğünce yapılacak. Ödeme, araçların bedelinin ihtiyaç sahibi kuruluşça Ofis hesaplarına aktarılmasını müteakip, kuruluştan alınacak "Tam, sağlam ve çalışır vaziyette" teslim alındığına dair yazıya istinaden ticari şartname hükümleri dahilinde DMO Genel Müdürlüğünce yapılacak.

-TEKLİFLER 24 ŞUBAT'A KADAR VERİLECEK-

Teklifler 24 Şubat 2014 günü saat 12.00'ye kadar Genel Müdürlüğün I Nolu Satınalma Daire Başkanlığında bulundurulacak, geç gelen teklifler ile postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacak. Teklif mektuplarının son teklif verme günü

İstekliler, tekliflerin hazırlanması aşamasında, ihale dokümanında açıklanmasına ve değişiklik yapılmasına ihtiyaç duydukları hususlarla ilgili olarak, son teklif verme gününden 3 gün öncesine kadar yazılı olarak açıklama ve değişiklik talep edebilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak açıklama ve değişiklik talepleri değerlendirmeye alınmayacak. İhaleye iştirak edecek olan firmalar, ihale evrak bedeli olarak 100 TL'yi Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırarak alacakları belgenin aslı ve bir suretini diğer belgelerle birlikte teklife ait dış zarf içine koyacaklar. İhalenin bütünü ya da kısmen iptali veya siparişten vazgeçilmesi halinde, ihale evrak bedeli ilgili firmaya iade edilecek. Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda süresiz geçici teminat verilecek. Teklifler Özel Tüketim Vergisi ve Katma Değer Vergisi hariç verilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Cumhurbaşkanlığı'na 3 Adet 4x4 Jeep Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.


Advertisement