Cumhurbaşkanlığı'na 5 Adet 4x4 Jeep Alınacak - Son Dakika
Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı'na 5 Adet 4x4 Jeep Alınacak

Cumhurbaşkanlığı\'na 5 Adet 4x4 Jeep Alınacak

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin ihtiyacı üzerine üzerine 5 adet Chevrolet Suburban Jeep alacak.

10.01.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin ihtiyacı üzerine üzerine 5 adet Chevrolet Suburban Jeep alacak. Alımı gerçekleştirilecek Jeep açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacak.

İhaleye ilişkin duyuru, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, ihtiyaç duyulan 5 adet Chevrolet Suburban 4x4 3/4 Ton 2 LT Jeep Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan teknik şartnameye, uygun olarak alınacak. İstekliler ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğün satın alma daire başkanlığında ve ofis internet sitesinden görebilecekler. Ancak ihaleye teklif verecek firmaların şartname bedelini 130 TL ile ofis veznelerinden birine veya ofis banka hesabına yatırmaları zorunlu olacak. Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulması zorunlu olacak. İhalenin bütünüyle iptali veya siparişten vazgeçilmesi halinde sipariş evrak bedeli ilgili firmaya iade edilecek. Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. İç zarfta yalnızca teklif edilen fiyatın yazılı olduğu teklif mektubu, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik özellik listesi ile ofis ticari şartnamesi ve ihale ek şartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazı ve ticari şartnamenin ihale ek şartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacak teklifler 22 Ocak 14 günü saat 12.00'ye kadar verilebilecek. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak. Teklif mektuplarının son teklif verme günü saat 14.00'te olacak. Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda süresiz geçici teminat verilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Cumhurbaşkanlığı'na 5 Adet 4x4 Jeep Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı
    14:56 Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı

    Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi kapsamında 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulyesi dağıtıldı. Proje, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve bakanlık, İl Özel İdare ve çiftçi katkısıyla desteklendi. Törende konuşan yetkililer, projenin önemini vurgulayarak çiftçilere teşekkür etti.

  • Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı
    14:53 Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı

    Çin'in Şangay kenti, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 73,5 artışla yaklaşık 326 milyon turist ağırladı. Bu turistlerin 3,64 milyonu yurtdışından geldi. Kentin turizm geliri ise bir önceki yıla göre yüzde 76,8 artarak 367,8 milyar yuanı aştı. Şangay Turizm Yatırımı Teşvik Konferansı'nda açıklanan bu istatistikler, kültür ve turizm sektöründe 26 projenin tamamlanmasının veya iyileştirilmesinin beklendiğini gösteriyor.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz' ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı sitem eden her vatandaşın sonuna kadar haklı olduğunu belirterek, " "Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik.


Advertisement