Cumhurbaşkanlığı Seçimi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Seçimi

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yarın, TZOB ve TBB'yi ziyaret edecek Kılıçdaroğlu, 29 Mayıs'ta MÜSİAD ve TUSKON, 5 Haziran'da ise TÜRKONFED, TÜSİAD ve Türk Tabipler Birliği'yle görüşecek.

22.05.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında, yarın, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) ve Türkiye Barolar Birliği'ni (TBB) ziyaret edecek.

CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Genel Başkan yardımcıları Erdoğan Toprak ve Aytun Çıray ve Genel Sekreter Gürsel Tekin'le yarın saat 11.00'de TZOB'u, saat 12.30'da ise TBB'yi ziyaret edeceği bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun, "Nasıl bir Cumhurbaşkanı" ve "Herkesin Cumhurbaşkanı" yaklaşımıyla temaslarını sürdürdüğü, 29 Mayıs Perşembe saat 10.00'da İstanbul'da MÜSİAD ve saat 12.00'de TUSKON'la görüşeceği belirtilen açıklamada, 5 Haziran'da ise yine İstanbul'da saat 11.00'de TÜRKONFED, 12.00'de TÜSİAD, saat 14.00'te ise Türk Tabipler Birliğine ziyaret gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, cumhurbaşkanlığı konusundaki temas ve görüş alışverişini 10 Haziran'a kadar tamamlayacağı ifade edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement