Ankara Büyükşehir Belediyesinden Erdoğan'a Destek Bağışı - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Erdoğan'a Destek Bağışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubu üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak amacıyla bağışta bulundu.

24.07.2014 12:58  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubu üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak amacıyla bağışta bulundu.

Ulus Anafartalar Caddesi'ndeki Ziraat Bankası şubesine gelen bir grup meclis üyesi, yüz bin liradan fazla parayı Başbakan Erdoğan'ın hesabına yatırdı.

Grup adına basına açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız, Başbakan Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde gerçekleştirilecek faaliyetler için destek olmak istediklerini söyledi.

Yıldız, Başbakan'ın, 12 yıllık süre içinde Türkiye'yi öz güvenli, gencinden yaşlısına herkesin geleceğine daha güvenle bakabildiği, "Türkiyeliyim" diyebilmekten gurur duyduğu bir ülke haline getirdiğini belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın ülkeyi daha da ileri seviyelere taşıyabileceğine inandıklarını kaydeden Yıldız, "2023, 2071'lere ve daha ileri projelere imza atabileceğinden hiçbir kuşkumuz olmadığından dolayı cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için seçimde yapılacak faaliyetlerin masraflarının karşılanmasına yönelik açılmış olan hesaba biz AK Partili meclis üyeleri olarak bağışta bulunduk" dedi.

Bağışladıkları rakamları özellikle tarihsel olarak önemli buldukları için 1071, 1453 ve 2023 olarak seçtiklerini anlatan Yıldız, Başbakan Erdoğan'a böylece, madden ve manen sonuna kadar yanında olduklarını göstermek istediklerini ifade etti.

Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız, dünden bu yana 99 üyenin bağışta bulunduğunu bildirerek, "Bağışlanan para 100 bin ile 500 bin arasında bir rakamdır diyebiliriz" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir Belediyesinden Erdoğan'a Destek Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement