Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

AK Parti Siirt il yönetimi ve bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla bağış yaptı.

25.07.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siirt İl Yönetimi ve bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla bağış yaptı.

Aralarında AK Parti İl Başkanı Fevzi Sevgili ve il yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu bir grup vatandaş, Başbakan Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Ailesinin yardımıyla tekerlekli sandalyeyle bankaya gelen 14 yaşındaki Recep Erdemci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce kendisine verilen bakıcı parasını Erdoğan'ın hesabına yatırdı. Ağabeyinin konuşamadığını ifade eden Şeyma Erdemci, Recep'in Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve bu nedenle aldığı bakıcı parasını onun hesabına yatırdığını söyledi.

Recep'in bakıcı parasını, seçim kampanyasına destek amacıyla Erdoğan'ın hesabına yatırmasının çok anlamlı olduğunu belirten de Sevgili, şunları kaydetti:

"Recep'in bakıcı parasını sayın cumhurbaşkanı adayımızın seçim kampanyasına bağışlamış olması başlı başına bir duygu seli yaratıyor. Şu anda bunu samimiyetle söylüyorum, tüylerim diken diken oldu. Bunu görünce insanın duygulanmaması mümkün değil. Bu, sayın Erdoğan'ın şahsına münhasır bir olay. Dünyada bir eşi var mı bilemem, bu sevginin önüne hiçbir şey geçemez."

Erdoğan'a seçim kampanyasına destek amacıyla toplandıklarını ifade eden Sevgili, "Eniştemize sahip çıkıyoruz, sahip çıkacağız, onu göstermek istedik. İnanıyorum ki bütün Siirt, 10 Ağustos seçim sürecinde de sayın cumhurbaşkanı adayımıza, eniştemize sahip çıkacaktır" dedi.

Vatandaşlar, bağışta bulunmak için bankada uzun kuyruklar oluşturdu. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement