Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı üyeleri, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

01.08.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı üyeleri, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Kozlu'dan destek olmak niyetiyle bir araya geldiklerini ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Yapılacak seçimlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum. Tüm dünyaya diyorum çünkü gerçekten dünya liderini seçeceğiz. Bu seçim bizim için önem arz ediyor. Ülkemizin etrafında yer alan Müslüman ülkelerin sıkıntılarını, karışıklıklarını görüyorsunuz. Bu seçim bunlara verilecek bir cevaptır. Ülkemizde hiçbir sıkıntı olmadan yaşamamızı idame ettirebiliyoruz. Bu güzelliklerin devamı için ülkemizin sesini tüm dünyaya daha iyi duyurabilmemiz için bu seçimler bizim için çok önemli. Bizler de teşkilat olarak 'tam destek' sloganıyla milletin adamı olan başbakanımızın seçim hesabına bağışta bulunacağız."

Açıklamanın ardından banka önünde toplanan vatandaşlar, bağış hesabına para havale etti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement