Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru

CHP Kırklareli Milletvekili Dibek: "Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu çok fazla tanınmıyor olabilir ama, gizli çıkarı hiçbir şeyi yok, her şeyi çok açık ve net"

30.06.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek "Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu çok fazla tanınmıyor olabilir ama, gizli çıkarı hiçbir şeyi yok, her şeyi çok açık ve net" dedi.

Dibek, Babaeski ilçesinde bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti., Dibek, sohbeti sırasında parti olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını söyledi.

İlk kez cumhurbaşkanını halkın seçeceğini anımsatan Dibek, adayları İhsanoğlu'na destek beklediklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun vatandaşların teveccühünü kazandığını ifade eden Dibek, "Cumhurbaşkanı seçiyoruz, tabi ki bu parti, bu yarışa giriyorsa stratejik davranacaktır. Bence partimiz cumhurbaşkanlığına yakışır bir seçim yaptı. Anayasanın 114. maddesi cumhurbaşkanı devletin başıdır diyor. Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu çok fazla tanınmıyor olabilir ama, gizli çıkarı hiçbir şeyi yok, her şeyi çok açık ve net. Bu adamın dedikleri ortada hepsi yazılı, yani olumsuz hiçbir yanı yok. AKP adayı kimdir nedir bilmiyoruz. Ama yukarıya kimi koyacaklar biliyoruz. Bizim çatı adayımızın oyları ile Recep Tayyip Erdoğan'ın oyları, yapılacak olan seçimde yakın da olabilir. Adayımız önde de olabilir" şeklinde konuştu.

Dibek, konuşmasının ardından istek ve sıkıntıları dinledi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement