Cumhuriyet Başsavcısı İnceel, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Başsavcısı İnceel, Görevine Başladı

HSYK Birinci Dairesinin adli ve idari yargı kararnamesiyle Çorum Cumhuriyet Başsavcılığından Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Murat İnceel, görevine başladı.

02.03.2015 14:22  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesinin adli ve idari yargı kararnamesiyle Çorum Cumhuriyet Başsavcılığından Ordu'nun Fatsa ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Murat İnceel, görevine başladı.

İnceel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatsa'nın güzel bir ilçe olduğunu belirterek, burada görev yapacağı için büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Evli ve 2 çocuk babası olduğunu anlatan İnceel, "1980 Niksar doğumluyum. Çorumda Cumhuriyet Başsavcılığı yapıyordum ve ceza evlerinden sorumluydum. Kararname ile Fatsa'ya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atamam yapıldı. Şu anda eşim Çorum'da öğretmen olarak görev yapıyor ve çocuklarım orada eğitim görüyor. 2014 - 2015 eğitim öğretim yılından sonra ailem Fatsa'ya taşınacak. Ben Fatsa'ya ilk kez geliyorum ve deniz kenarı bir memlekete geldiğim için mutluyum. Önceki görev yerlerim iç kesimlerde kalan bölgelerdi ve denize barışık değildim. Burası 2. bölge geçiyor ve uzun yıllar burada yaşarız diye umuyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Başsavcısı İnceel, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yilmaz: Guzel insandi 0 0 Yanıtla

Advertisement