Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

SİİRT(AA) - Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümü, Siirt'in Eruh ilçesinde törenle kutlandı.

29.10.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİİRT(AA) - Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümü, Siirt'in Eruh ilçesinde törenle kutlandı.

Eruh'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan kutlamalar çerçevesinde Kaymakam Murtaza Dayanç, makamında tebrikleri kabul etti.

Daha sonra Cumhuriyet Meydanında devam eden kutlamalarda Eruh Kaymakamı Dayanç, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Sedat Özbaş, Eruh  Belediye Başkan Vekili İdris Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Yılmaz halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.

Dayanç, yaptığı konuşmada, devlet olarak yegane gaye ve ideallerinin, 76 milyon vatandaşın tamamına hak ettiği birinci sınıf hizmeti götürmek ve birinci sınıf hayat standartlarında yaşamalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Dayanç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak takdir edersiniz ki, Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük hayallerine ancak huzur ve barış ortamının yeşerttiği bir zeminde ulaşabilir. Bu noktada da en büyük görev yine vatandaşlarımıza düşmektedir. Bizler inanıyoruz ki, aziz milletimizin vefakar her bir ferdi; huzurumuzu bozmak isteyen teröre, teröriste, işbirlikçilerine ve onların ağa babalarına pirim vermeyecek kadar uyanıktır, zekidir, vatanına ve milletine bağlıdır."

Kutlama esnasında yağış başlaması nedeniyle yarıda kalan program, öğrenciler, askeri birlikler, polis, jandarma yaptığı tören geçişinin ardından Eruh Halk Eğitim konferans salonunda yapılan etkinliklerle  sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement