Cumhuriyet Coşkusu Murat Dalkılıçla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Coşkusu Murat Dalkılıçla Kutlandı

Cumhuriyet Coşkusu Murat Dalkılıçla Kutlandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cumhuriyet'in 90'ncı yılını ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'la kutladı.

29.10.2013 21:54  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cumhuriyet'in 90'ncı yılını ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'la kutladı. Türk bayrakları ve meşalelerle konser alanına gelen vatandaşlar, Cumhuriyet coşkusunu Dalkılıç'ın şarkılarıyla yaşadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü, Gaziosmanpaşa'da Türk Pop Müziği'nin sevilen sanatçısı Murat Dalkılıç konseriyle kutlandı. Konser öncesi Gaziosmanpaşa Sefa Caddesi'nde meşale ve Türk bayraklarıyla bir araya gelen binlerce kişi mehter takımı eşliğinde konser alanına kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında binalardaki vatandaşlarda pencerelerine ve balkonlarına çıkarak yürüyüşe destek verdi. Gençlik parkında düzenlenen konserde Murat Dalkılıç, eski ve yeni albümlerinden oluşan repertuarıyla Gaziosmanpaşalılara unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşattı. Pek çok şarkılara eşlik eden vatandaşlar, cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştirmeye çalıştı. Eski vokalisti Zeynep Bastık ile de düet yapan Dalkılıç, konser boyunca yerinde duramadı.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Dalkılıç, sergilediği performansıyla sevenleri tarafından dakikalarca alkışlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Coşkusu Murat Dalkılıçla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement