Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Aydoğdu, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Aydoğdu, Görevine Başladı

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Aydoğdu, Görevine Başladı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu Müdürü olarak görevlendirilen Sınıf Öğretmeni Ahmet Aydoğdu yeni görevine başladı.

12.07.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu Müdürü olarak görevlendirilen Sınıf Öğretmeni Ahmet Aydoğdu yeni görevine başladı.

Geçen yıl eğitim ve öğretime açılan Merkez Cumhuriyet İlkokulu Müdürlüğüne aynı okulda Sınıf Öğretmeni olan Ahmet Aydoğdu görevlendirildi.

AHMET AYDOĞDU KİMDİR?

"Cumhuriyet İlkokulu Müdürü olarak görevlendirilen Ahmet Aydoğdu, 1983 yılında Bursa'nın Yenişehir ilçesinde doğdu. 2005 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bingöl ilinde göreve başlayan Aydoğdu, bu ilde, 2005-2013 yılları arasında, farklı okullarda Müdür, Yetkili Öğretmen ve öğretmen olarak görev yaptı. 2013 yılında atandığı Kütahya ili Hisarcık ilçesinde Karbasan Köyü İlkokulu ve Merkez Atatürk İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan ve evli olan Aydoğdu, en son görev yaptığı Cumhuriyet İlkokuluna Müdür olarak görevlendirildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Aydoğdu, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement