Cumhuriyet İlkokulu'ndan Kermes - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet İlkokulu'ndan Kermes

Cumhuriyet İlkokulu\'ndan Kermes

Salihli Cumhuriyet İlkokulu Okul-Aile Birliği, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler yararına kermes düzenledi.

18.04.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Cumhuriyet İlkokulu Okul-Aile Birliği, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı etkinlikleri çerçevesinde Öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Okul-Aile Birliği Başkanı Fadime Özgüler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "2013-2014 öğretim yılının, ikinci dönem itibariyle dönemin sonuna doğru yaklaşmaktayız. Okulumuzun eğitim-öğretim hizmetlerine katkıda bulunmak ve çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için okul-veli işbirliği çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut altyapımıza katkı sağlamak ve iyi bir eğitim-öğretim altyapısı oluşturabilmek için bütün gücümüzle Yönetim Kurulumuz, velilerimiz, sivil toplum kuruluşları, Kamu kurum ve kuruluşlar ile müştereken çalışmalar yapmaktayız. Yaptığımız çalışmalara katkı sağlayan kişi ve kurumlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Okul Müdürü Zeki Yarıcı ise, "Çocuklarımız, her şeyin en güzeline layıktır. Onları geleceğe hazırlamak hepimizin en önemli görevlerindendir. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içinde bulunmak durumundayız. Okul yönetimi ve Okul-Aile Birliği olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bütün çalışmalarımız, öğrencilerimizin sağlığı ve başarısı içindir. Bu vesileyle katkı sunan bütün kişi ve kurumlara şükranlarımı sunarım. Devamı gelecektir. Okul-Aile Birliği üyelerine şükranlarımızı sunarım" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet İlkokulu'ndan Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement