Cumhuriyet Üniversitesi'nin Ulaşım Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Üniversitesi'nin Ulaşım Sorunu Çözülüyor

Cumhuriyet Üniversitesi\'nin Ulaşım Sorunu Çözülüyor

Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi’nde yaşanan ulaşım sorununu çözmek amacıyla yapımına başladığı Fadlum Köprüsü’nde çalışmalar sürüyor.

19.09.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi'nde yaşanan ulaşım sorununu çözmek amacıyla yapımına başladığı Fadlum Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileriyle ulaşımda yaşanan sıkıntıları yerinde inceledi. Üniversitede halk otobüslerinin toplanma alanında öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Özaydın, ulaşımda yaşanan aksaklıkların büyük bölümünün çözüldüğünü ifade ederek, her mahalleden direkt üniversiteye otobüs seferlerinin düzenleneceğini söyledi.

Öğrencilerin artık iki vasıta değiştirmek zorunda kalmayacağını söyleyen Özaydın, "Halk otobüslerinin işleyiş tarzını yakından izlemek ve özellikle öğrencilerimizin bu alanda rahat bir şekilde şehre gidebilmelerini sağlamak üzere buradayız. Öğrencilerimiz bu dönem ulaşım anlamında daha iyi bir eğitim-öğretim dönemi yaşayacaklar" dedi.

Meclis üyesi Erdoğan Yuvacı ise yapımına başlanan yeni Fadlum Köprüsü tamamlandıktan sonra ulaşım sıkıntısının büyük ölçüde çözüleceğini kaydederek, "Ayrıca, bütün mahallelere sefer düzenleyen araçlarımızın toplanma merkezini üniversite yapacağız. Tüm otobüsler üniversitemizde toplanacak. Artık ulaşım sorunu kalmayacak" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Üniversitesi'nin Ulaşım Sorunu Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement