Cüneyt Çakır: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Araması Moral Oldu - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Araması Moral Oldu

Yaşadığı rahatsızlık sonrası operasyon geçiren ve bu hafta sonu sahalara dönecek olan Cüneyt Çakır, "Cumhurbaşkanımızın arayıp hastalığımı sorması bana moral oldu" dedi.

26.12.2014 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Gençlerbirliği- Kardemir Karabükspor karşılaşmasında yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan ve akciğerlerinden operasyon geçiren Çakır, hafta sonu Başakşehir- Kayseri Erciyesspor maçıyla sahalara döneceği için heyecanlı olduğunu söylerken, kendisini yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon ederek rahatsızlığını sorduğunu ifade etti.

"KISMETSE BU HAFTA BAŞLAYACAĞIZ"

TRT Spor'a açıklamalarda buluna Çakır, "Yaklaşık bir ay oldu. Cumartesi günü Allah'ın izniyle sahalara döneceğiz. Ben de maç yönetmeyi çok özledim. Bu süreçte maçta yaşadığımız hastalık sonrasında 3 gün süreyle hastanede kaldık. Daha sonra evde bir dinlenme dönemi geçirdim. Herhangi bir tedaviye ihtiyacım kalmadan çok şükür iyileştik. Aslında 15 gün önce maça çıkabilecek durumdaydım ama kondisyon olarak hazır olup maça çıkmak istedim. Doktorumuzla konuştuk son kontrollerde her şey yolunda gittiği için bu hafta kısmetse başlayacağız." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ARAMASI MORAL OLDU"

"Sağlık her şeyden önemli." diyen Cüneyt Çakır, "Moralim yerindeydi. Bu süreçte herkes bizim yanımızdaydı. Özellikle federasyon başkanımız Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulumuz, hakem arkadaşlarımız gözlemci hocalarımız Ankara'da kaldığım süre içinde Ankaralı hakem arkadaşlarım hiç ayrılmadı hastaneden. İstanbul'dan, Trabzon'dan, Eskişehir'den, Konya'dan geldiler, onlar hep yanımdaydı. Bu da çok büyük moral ve destek oldu bana. Sabrettim ve bekledim. Sayın Cumhurbaşkanımız hastalığımı duyduktan sonra sağolsun beni aradı. Hastalığımla ilgili bilgi aldı. İnşallah önce sağlığına kavuşursun en kısa zamanda da sahalara dönersin dedi. Bunlar bir sporcu için güzel şeyler moral veriyor." ifadelerini kullandı.

"FATİH TERİM'E GÜVENİYORUM"

Milli Takım hakkında da konuşan tecrübeli hakem, "İlk hedefimiz bu şampiyonaya gitmek ve inşallah milli takımımız da bizimle birlikte olacak. Belki istemediğimiz bir başlangıç yapmamıza rağmen Fatih hocanın liderliğinde teknik ekibe ve oyunculara güveniyorum. İnşallah kalan maçları çok iyi geçireceğiz üst üste galibiyetler alarak hem milli takımımız hem de biz orada olacağız." diye konuştu.

Cüneyt Çakır: Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Araması Moral Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Araması Moral Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AYDIN: ARTIK YIL İÇİNDE ALACAĞIN MAÇ SAYISI BAYAĞI ARTAR CÜNEYT. O MAÇLARDA DA DÜDÜĞÜNÜ KİMDEN YANA ÇALACAĞINI İYİ HESAP EDECEKSİN YOKSA DURUMU BİLİYORSUN. BİR ANDA KENDİNİ BAŞKA YERLERDE BULURSUN. 2 0 Yanıtla

Advertisement