Cyberoam'dan Eğitime %20 Destek - Son Dakika
Güncel

Cyberoam'dan Eğitime %20 Destek

Cyberoam\'dan Eğitime %20 Destek

Cyberoam, Türkiye'deki eğitim kurumlarına özel olarak ürün ve hizmetlerini avantajlı fiyatlarla sunacağını duyurdu.

09.06.2014 09:52  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağ güvenliği çözümleri konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden Cyberoam, yeni başlattığı kampanya çerçevesinde Türkiye'deki üniversitelere ve akademilere ürün ve hizmetlerini yüzde 20 indirimli olarak sunacağını duyurdu. Kampanya kapsamındaki eğitim kurumları, Cyberoam ürünlerini satın alırken ve hizmet anlaşmalarını yenilerken kendilerine sunulan avantajlı fiyatlardan faydalanabilecekler.

Eğitim kurumlarının sahip oldukları kısıtlı bütçeyi en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini ifade eden Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş, "Türkiye'deki eğitim kurumlarına en iyi güvenlik çözümlerini en uygun fiyatla sunmayı hedefliyoruz. Eğitim kurumlarına özel fırsat sayesinde, Türkiye'deki eğitim kurumları sunduğumuz tüm ürün ve hizmetlere yüzde 20 indirimle sahip olabilecekler" dedi.

Eğitim Kurumları Cyberoam ile Güvende

Cyberoam kullanıcılarının önemli bir bölümünü eğitim sektöründen gelen müşteriler oluşturuyor. Öğrencileri ve diğer çalışanları ağ kaynaklı tehditlerden korumak, zararlı yazılımlara geçit vermemek ve paylaşımlı ortamlarda kimlik bazlı güvenliği sağlamak, eğitim kurumlarının güvenliğe dair öncelikleri arasında yer alıyor.

Cyberoam web filtresi, uygulama ve dosya paylaşım platformlarının kontrolü, internetten indirilmesine izin verilen dosyaların sınırlanması ve adil bant genişliği dağılımı gibi çözümlerle bugüne dek pek çok eğitim kurumunun uygun maliyetle ağ güvenliğini sağlamasına yardımcı oldu. Cyberoam ürünlerinde ayrıca eğitim kurumlarının sıkça ihtiyaç duyduğu otomatik web kategorizasyonu (WebCat) ve Layer 8 kimlik bazlı raporlama sistemi de yer alıyor.

Faydalanmak İçin Kayıt Olmak Yeterli

Kampanyadan faydalanmak isteyen kurumların http://www.cyberoam.com/special-education-pricing.html adresinden kaydını yaptırması yeterli. Kayıt işleminin ardından Cyberoam satış ekibi kurumla iletişime geçiyor ve ihtiyacı belirleyerek uygun ürün ve hizmetlerin indirimli fiyattan sunulmasını sağlıyor. Kampanyaya katılabilmek için kampanya kapsamında belirlenmiş eğitim kurumu vasıflarına uygun olma şartı aranıyor.

Cyberoam'ın eğitim kurularına özel kampanyası 31 Mart 2015'e kadar devam edecek. Detaylı bilgi için http://www.cyberoam.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cyberoam'dan Eğitime %20 Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement