D-marin Marinalar Grubu, Özel Programlarıyla Cnr Avrasya Boat Show'da - Son Dakika
Ekonomi

D-marin Marinalar Grubu, Özel Programlarıyla Cnr Avrasya Boat Show'da

D-marin Marinalar Grubu, Özel Programlarıyla Cnr Avrasya Boat Show\'da

Marin Ceo’su Kemal Saatçioğlu; CNR Avrasya Boat Show için "Avrupa’da da pek çok Boat Show’a katıldık ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show’umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz" dedi.

15.02.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

D-Marin Ceo'su Kemal Saatçioğlu; CNR Avrasya Boat Show için "Avrupa'da da pek çok Boat Show'a katıldık ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show'umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz" dedi.

D-Marin Marinalar Grubu, 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen CNR Avrasya Boat Show'da yerini aldı. Karada yapılan, dünyanın en büyük ikinci yat fuarı olan ve bu yıl 8'incisi gerçekleşen CNR Avrasya Boat Show'da D-Marin Marinalar Grubu CEO'su Kemal Saatçioğlu; "D-Marin'in bu fuarda olması çok önemli. Avrupa'da da pek çok Boat Show'a katılıyoruz ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show'umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz" dedi.

İstanbul Boat Show'un Türkiye'deki yatçılık sektörünün en büyük organizasyonlarından bir tanesi olduğunu söyleyen Saatçioğlu; "Zaman içerisinde gelişerek çok ciddi bir büyüklüğe ulaştı. Sadece ülkemizin değil bu bölgenin yatçılık aktivitelerinden birisi haline geldi. Çok ciddi uluslararası ziyaretçi kitlesi de var. O yüzden hem katılımcılar, hem ziyaretçiler için benzerlerinin de üstüne çıkan bir kalitesi olduğunu düşünüyorum artık. Bizim için de burada olmak çok önemli. Avrupa'da da pek çok Boat Show'a katılıyoruz ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show'umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz. Standımızda yaptığımız aktivitelerle, hem müşterilerimize hem ziyaretçilerimize hem de denizcilere yeni bilgiler kazandırarak, hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

D Marin Marinalar Grubu'nun ilk marinası olan D-Marin Turgutreis marinasının hizmete girmesiyle 2003'ten beri sektörün içinde ve büyüyen bir grup olduğunu söyleyen Saatçioğlu: "Şu anda üç ülkede on marinayla büyük bir operasyon yönetiyoruz. Türkiye'de marinacılık sektöründe faaliyet gösteren diğer firmalar arasında, yurtdışı yatırımlara ağırlık veren bir grubumuz. Şu anda Yunanistan'da dört, Hırvatistan'da ise üç marinanın operasyonunu yönetiyoruz. Türkiye'de de çok önemli üç marinanın operasyonunu yönetiyoruz. Zincir bir işletme olduğumuz için müşterilerimize farklı imkanlar sunmak, onlara bir ailenin parçası olduklarını hissettirmek ve marinacılık camiasında alabilecekleri en iyi hizmeti almalarını sağlamak için bütün ekibimiz büyük bir gayretle çalışıyor" dedi.

Saatçioğlu; "Müşterilerimize kendilerini farklı hissetmelerini sağlayacak hizmetler getirmek için de ayrıca çalışıyoruz. Bunlardan en önemlisi bu sene başlattığımız D-Marin Çocuk Kulübü (D-Marin Kids). Geleceğimiz olan çocukların denizle güzel ve neşeli bir şekilde tanıştırmayı amaçladığımız programımızı Boatshow'daki standımızda da yer ayırdık. Şimdiden çok ilgi gördü. Gelecekte de büyüyen programlarımızla çocuklarla dost marinacılık anlayışımızın iyi sonuçlarını beraberce göreceğimizi düşünüyorum". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi D-marin Marinalar Grubu, Özel Programlarıyla Cnr Avrasya Boat Show'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement