D-Smart'tan TRT'ye Büyük Tepki - Son Dakika
Spor

D-Smart'tan TRT'ye Büyük Tepki

D-Smart spikerlerinden Ali İsmet Ural, Galatasaray-Dortmund maçını şifresiz yayınlayan TRT'ye ateş püskürürken "Ahlaksızlığı devletimiz nasıl çözecek?" dedi.

23.10.2014 07:49  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund ile karşılaşan Galatasaray'ın maçını D Smart platformundaki Smart Spor kanalı canlı yayınladı. Karşılaşma sırasında TRT Spor'un internet sitesindeki canlı yayın linkini açanlar ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Çünkü Galatasaray-Dortmund maçı canlı yayınlanıyordu.

TRT MAÇI CANLI YAYINLADI

TRT Spor, programın yayınlanması gereken linkten Galatasaray- Borussia Dortmund maçını canlı yayınladı. Aynı kanal, geçtiğimiz sezon da yayın hakları LİG TV'de olan bir Süper Lig karşılaşmasını bir süre ekrana getirmiş ve tüm futbolseverleri şaşırtmıştı.

D-SMART'TAN BÜYÜK TEPKİ

D-Smart spikerlerinden Ali İsmet Ural, maçın sona ermesinin ardından TRT Spor'a tepki gösterdi. Ural, şu ifadeleri kullandı: "Ahlaksızlığı devletimiz nasıl çözecek? Böyle işi bilmeyen adamları devlet kanalında iş başına getirirseniz böyle olur. Bu terbiyesizliği nasıl çözeceğinizi çok merak ediyorum. Maalesef bizde bu işler böyle yürüyor. Ülke olarak buna alıştık."

TRT'DEN D-SMART'A ÖZÜR

TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör, twitter hesabında bir açıklama yayınlayarak D Smart'tan özür diledi.

"Dün gece D Smart yayın platformunda yayınlanan Galatasaray-Dortmund maçı sehven http://trtspor.com.tr üzerinden bir süre yayına verilmiştir. Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz.

TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi olarak bu üzücü olayla ilgili tüm sorumlular hakkında bu gece itibarıyla soruşturma başlatılmıştır. Sözkonusu soruşturmayla ilgili tüm gelişmeler anında kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tekrar özür diler, saygılar sunarız."

D-Smart\'tan TRT\'ye Büyük Tepki
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor D-Smart'tan TRT'ye Büyük Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ali: allah topunuzun canını alsın her şeyden soğuttunuz insanları futbol zevkimiz vardı onunda içine ettiniz 24 1 Yanıtla
  • ARABACI: HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIK DEVLETTE TAM TERSİ OLSAYDI ŞİMDİ DİĞER KANAL DELİ TAZMİNAT ÖDEMİŞTİ. 15 6 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: alman kanalına bedavaya vermişssniz trt ye niye kızıyosunuz ! 19 0 Yanıtla
  • HIRSIZLIK FITRATLARINDA VAR: LİYAKATSIZ İNSANLARI SADECE YANDAŞ DİYE KOLTUKLARA OTURTURSAN OLACAĞI BUDUR. 2 15 Yanıtla
  • EMPEROR: Biz memnunduk aslında gerek yoktu açıklamaya :D 11 1 Yanıtla
  • TEHLİKELİ: her yanın şifre olsa ne olur d smart yediniz bitirdiniz milleti herşeyi paraya çevirdiniz rahat olun o şifreyi kırıp izlemesini biliriz 10 1 Yanıtla
  • ADOLF HİTLER: ROMA İMPARATORU SEZAR HALKI EGLENCE VE DÖVÜŞLE YILLARCA AVUTMUŞ, SEZARA DİGER KRALLAR SORMUŞ HALKIN NEDEN İSYAN ÇIKARMIYOR HEPSİ SANA İTAAT EDİYOR. SEZARDA GELİN GÖSTEREYİM NASIL İDARE ETTİGİMİ DEMİŞ VE DÖVÜŞ ARENASINA ÇIKARMIŞ. YANİ SİZ BİZİ BİR MAÇLAMI AVUTACAKSINIZ SİZİN ŞİFRE KANALI YÜZÜNDEN HALK FUTBOLDAN SOGUDU ALMAN KANALLARI ŞİFRESİZ VERDİ MAÇI. 7 1 Yanıtla

Advertisement