Daçka, Fenerbahçe'yi Konuk Edecek - Son Dakika
Güncel

Daçka, Fenerbahçe'yi Konuk Edecek

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı, Spor Toto Basketbol Ligi ikinci hafta maçında yarın saat 19.00'da Fenerbahçe'yi Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda ağırlayacak.

17.10.2015 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perşembe akşamı İtalya temsilcisi Dinamo Banco di Sardegna Sassari'yi yenerek tarihindeki ilk Turkish Airlines Euroleague maçından zaferle ayrılan Darüşşafaka Doğuş, Cuma akşamı Bayern Münih'i mağlup eden Fenerbahçe karşısında da galibiyet arayacak.

Aralarında Ender Arslan, Semih Erden, Marcus Slaughter, Manuchar Markoishvili, Emir Preldzic, Reggie Redding ve Milko Bjelica'nın da yer aldığı flaş transferlerle sezona giriş yapan Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un Başantrenörü Oktay Mahmuti, Fenerbahçe maçı öncesinde şu açıklamalarda bulundu: "Bu, bir Euroleague maçının ardından oynayacağımız ilk lig maçı olacak. Bu sezon maç tempomuz böyle olacak. Ama alışmamız lazım. Bununla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabiliriz bu sezon. Ne kadar çabuk atlatırsak o kadar iyi. Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyetin takımımıza en büyük katkısı getireceği özgüven olur."

Darüşşafaka Doğuş - Fenerbahçe maçının biletleri Biletix üzerinden ya da maç günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun gişelerinden alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daçka, Fenerbahçe'yi Konuk Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement