Dadaşlar Bursa'ya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Dadaşlar Bursa'ya Geliyor

Dadaşlar Bursa\'ya Geliyor

Erzurum Kültür ve Turizm Günleri, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Bursa Buttim'de düzenlenecek.

27.04.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Kültür ve Turizm Günleri, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Bursa Buttim'de düzenlenecek. Erzurum Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen, "Sadece Erzurumlu değil, bütün vatandaşlarımızı Bursa'ya bekliyoruz. Çok güzel ve eğlenceli bir etkinlik olacak" dedi.

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'nun ev sahipliğinde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılacağı etkinlik kapsamında maneviyat ve ilim şehri Erzurum'un kültürü tanıtılacak. Erzurum Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen, "Sadece Erzurumlu değil, bütün vatandaşlarımızı Bursa'ya bekliyoruz. Çok güzel ve eğlenceli bir etkinlik olacak" dedi.

CAĞ KEBABI İKRAM EDİLECEK

29 Nisan Çarşamba günü başlayıp 5 gün sürecek etkinliklerde yöreye özgü halk oyunlarından cirit gösterilerine, tiyatro oyunundan Erzurumlu sanatçıların katılımıyla her gün gerçekleştirilecek konserleriyle Erzurum Bursa'ya taşınacak. 28 Nisan'da Bursa kent meydanında gerçekleşecek etkinlikte ise Cağ kebabı ikram edilecek.

RESMİ AÇILIŞ 30 NİSAN'DA

30 Nisan'da protokolün katılımıyla gerçekleşecek resmi açılışın ardından buraya gelen vatandaşlara yöreye özgü lezzetler ikram edilecek. 5 gün sürecek tanıtım günleri 3 Mayıs'ta sona erecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dadaşlar Bursa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement