Bursa'da Dağ-Der Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Dağ-Der Üyeleri İftarda Buluştu

Bursa\'da Dağ-Der Üyeleri İftarda Buluştu

Bursa'da Orhaneli Keles Büyükorhan Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin düzenlediği iftar yemeğinde beş yüz kişi bir araya geldi.

22.07.2014 10:31  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Orhaneli Keles Büyükorhan Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin (Dağ-der) düzenlediği iftar yemeğinde beş yüz kişi bir araya geldi.

Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi havuz başında düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, dualar ve okunan ilahiler eşliğinde oruçlar açıldı. Çok sayıda parti temsilcisi, Dağ-Der ilçe temsilcileri, köy muhtarları ve dernek üyeleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, "Her ay düzenli olarak toplantı yaptığımız ilçe temsilcilerimizle, köy muhtarları ve üyelerimizi bu güzel günde bir araya geldik. En kötü günlerimizin böyle birlik ve beraberlik içinde olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde bayramı yaşayacağız. Ama bu bayram bizim için buruk olacak. Çünkü Gazze'de, Doğu Türkistan'da yaşananlardan dolayı içimiz buruk. Biz insan onuruna yakışan bir yaşam istiyoruz. Bayramın tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Dağ-Der Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement