Dağda Bulunan Cesedin Kime Ait Olduğu Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Dağda Bulunan Cesedin Kime Ait Olduğu Belirlendi

Dağda Bulunan Cesedin Kime Ait Olduğu Belirlendi

Denizli'de dağlık alanda cesedi bulunan kişinin, geçen temmuz ayında Afyonkarahisar Dazkırı'nda kaybolan Bilal Bayazıt olduğu ortaya çıktı.

11.10.2013 11:48  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çivril İlçesi Kıralan ile Özdemirci beldeleri arasında dağlık alanda çürümüş ve yabani hayvanlar tarafından parçalanmış şekilde cesedi bulunan kişinin, geçen temmuz ayında Afyonkarahisar'a bağlı Dazkırı İlçesi'nde kaybolan 63 yaşındaki Bilal Bayazıt olduğu ortaya çıktı.

3 ay önce ortadan kaybolan Alzheimer hastası Bilal Bayazıt'tan yakınları bir daha haber alamadı. Kayıp olduğu dönemde jandarma ve polis bölgede yaptığı arama çalışmalarında bir sonuca ulaşamadı.

Çivril İlçesi'nin Kıralan ile Özdemirci beldeleri arasındaki Harıl Boğazı Mevkii'nde dün saat 11.00 sıralarında çürümüş ve yabani hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunan cesedin, Dazkırı İlçesi'nde kaybolan Bilal Bayazıt'a ait olduğu öğrenildi. Cesedin üzerindeki gömleğin yakınlarına gösterildiği ve gömleğin Bayazıt'a ait olduğu belirlendi. Bayazıt'ın ölüm nedeninin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki detaylı otopsinin ardından belirleneceği bildirildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dağda Bulunan Cesedin Kime Ait Olduğu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement