Dağlı: "Huzurun Adresi AK Parti'dir" - Son Dakika
Yerel

Dağlı: "Huzurun Adresi AK Parti'dir"

Dağlı: "Huzurun Adresi AK Parti\'dir"

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, seçim çalışmaları kapsamında Tufanbeyli ve Feke ilçesini gezdi.

19.10.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, seçim çalışmaları kapsamında Tufanbeyli ve Feke ilçesini gezdi. Özellikle köylerde halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşıladığı Dağlı, bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacaklarını söyledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Dağlı, bazı sorunları yetkilileri arayarak anında çözerken, zaman alacak problemlerle ilgili de, milletvekili olsa da olmasa da takipçisi olacağının sözünü verdi.

Tamer Dağlı, gezisi sırasında çocuklarla şakalaştı, yaşlılarla kucaklaştı, vatandaşlarla birlikte kazanın başına geçip pekmez kaynattı.

Feke'de vatandaşlara konuşan Tamer Dağlı, "7 Haziran'dan bu yana ülkemizde alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıyayız.7 Haziran'da milletimiz, bizde dahil hiçbir partiye tek başına iktidar yetkisi vermedi. AK Parti yine birinci parti oldu ancak halkımız koalisyon dedi. Bize büyük bir sorumluluk yükledi. Biz, hükümeti kuralım dedik. Fakat başta MHP olmak üzere diğer partiler bizden kaçtı. MHP şu an kurulu olan seçim hükümetinde dahi görev almak istemedi. Oysa bu bir anayasal vazifedir. Bu anayasal görevi biz yerine getirdik. Ama CHP ve MHP bu görevden kaçıp kaçak güreştiler. Dolayısıyla bunun da hesabını sizler sandıkta soracaksınız. Hükümetimiz gerek projeleri ve gerekse yatırımları ile dolu dizgin milletimize hizmete devam etmektedir" dedi.

Buraya gelirken sağlıkçılarla karşılaştıklarını belirten Dağlı, şöyle devam etti:

"Burada bulunmalarının sebebini sorduğumda, hasta olan köylüler için eczacı ile birlikte ilaç dağıttıklarını söylediler. 1 gün önce doktorlarımız gelip köylerimizde sağlık taraması yapıyorlar, bir gün sonrada eczacılar gözetiminde ilaçlar dağıtılıyor. İşte devletimizin geldiği nokta. Eskiden bırakın doktorun, ilacın ayağınıza gelmesini, siz hastanelere kadar gider, doktor bulamazdınız. Bütün bu hizmetleri ve yatırımları yapabilmek için, öncelikle memleketi sevmek lazım, sonra millete sevdalı olmak lazım. Milleti dert edinmek, sevinciyle sevinip, üzüntüsünde hüzünlenebilmek lazım. İşte biz sizlere sevdalıyız, bu vatanın her karış toprağına, taşına aşığız. Ülkemizin istikrarı için, huzuru için mutlaka tek parti iktidarı olmalıdır. 7 Haziran'daki tabloyu sizlerin bize bir uyarısı olarak kabul ediyoruz. Hizmette aksamalar olmadan, yine size geliyoruz. Barışın huzurun tek adresi Ak Parti'dir."

Tufanbeyli'de bir bahçenin önünden geçerken bahçe çitlerinin Tamer Dağlı afişleri ile doldurulduğunu gören Tamer Dağlı, ilçe teşkilatına "Bunu siz mi yaptınız" diye sordu. 'Hayır' cevabı karşısında bahçenin girişinde duran Kadem Cingöz'e selam vererek afişlerinin sebebini sordu. Kadem Cingöz ise, "Bu seçimde yöremizin evladı olan Tamer Dağlı'nın milletvekili adayı olduğunu duyunca, AK Parti ilçe binasına giderek onlardan afiş istedim. Aldığım afişleri de bahçemin çitlerine astım. Asıl milliyetçilik budur. Milliyetçilik önce kendi insanına sahip çıkmakla olur" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağlı: 'Huzurun Adresi AK Parti'dir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement